09 mars 2009

Måndag igen

Är det fler måndagar i månaden än fredagar? Känns så ibland. Denna måndagen är det hocky på tv..... och tvätt i källaren..... men jag bryr mig ju inte om hockyn så jag slänger mig i badet ikväll för jag har nyligen fått brevlådan full med tidningar som jag knappt hunit öppna - DV, DV mode och Glamour. Den senare hade jag nog inte köpt själv, men den kom på köpet när man beställde från LaRedoute. Nåja som blädderlektyr i badet duger den säkert, om inte så går det snabbt att ögna igenom den.

Sedan har jag ett stort behov av ett nytt litet projekt att ha på rasterna på jobbet. Jag har ett par strumpor som jag började med för länge sedan. Ett UFO alltså, ett av många, men jag försökte mig på det på jobbet idag och jag hann ett varv och det blev fel. Alltså inte något lämpligt tidsfördriv. Nej jag ska istället angripa blåmesen som också vill bli strumpor, men inte med riktigt så avancerat mönster.

Inga bilder idag. Återkommer med det imorgon. Nu måste jag ner i tvättstugan och sedan är det badet som gäller.....långt....varmt....doftande...mmmmmmm

4 kommentarer:

fale artut sa...

Det var en underbar sjal, som tagen ur en saga! Och knappen, den näns du väl inte använda???? Helt Magisk! Katter ärhärliga, de kan verkligen njuta!

Rosenvante sa...

Förstår att badet lockar, visst är det skönt med egen slapp tid. Lägg på en mjuk platta som bakgrund och njut.

The Willow Fairy sa...

Hmm...bagrunden blev mer hojtande hejarop från sambon som tittar på hockyn....Frölunda fan...hittills 1-4 till Frölunda.

Sanna sa...

Hej!
Vad kul att få titta in på din blogg. Försökte hitta dig innan jag skickade te & garn paketet men lyckades inte.
Vilken massa fina saker du stickat, önskar att jag hade mer tid.
Kram Sanna