12 mars 2009

Hmmm.......


Jaha... så var det med den våren. Jag lovade blåsa lite fint väder i riktning mot Rosenvante, hoppas det kom fram för nu är det slut hos oss i vart fall. Snödropparna är begravda och alla som kan håller sig inne. Det är en kväll för äkta husmanskost, långkok på bringa.
Idag har jag i vart fall bokat tåg och hotelrum i Halmstad och anmält mig till spinnkursen där. Ska bli riktigt kul, jag har aldrig deltagit i någon spinnkurs. Det är ju inte förrän i slutet av April, men jag får fundera ut något sätt att transportera min rock som inte är av den transportabla varianten. Den är i och för sig av den kompakta modellen så omöjligt är det ju inte. Kanske någon typ av liten säckkärra med ett regnöverdrag.

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Tack för att du var så snäll och skickade det fina vädret till Gotland. Vi har haft en helt underbar dag idag. Däremot är det ju trist att du fick vårt trist väder i stället. Kul att du bokat kursen, hoppas den blir riktigt bra.

kristina sa...

Fantastiskt vad trender gör med folk! Spinning, som varit helt nedlagt under stora delar av mitt textila liv har plötsligt blivit riktigt modernt. När några trendgurus börjar, så faller massor av andra med i ledet. Hur det är med dig vet jag inget om, men jag ser folk i min omgivning...alla vill spinna!
Vädret är lika snöigt hos mig!

The Willow Fairy sa...

Jag började spinna i början av 90-talet, så jag tror inte jag tillhör de typiska trendnissarna, däremot är det kul att det äntligen kommer lite kurser i ämnet. Har säkert funnits kurser innan också, men nu lyfts det in i ljuset på ett väldigt bra sätt.