18 mars 2009

Det växer

Fortfarande lite seg och har hållit mig inomhus idag. Liten upptäcksfärd bland krukorna resulterade i ett par spirande foton...


Frou Frou med vårens första knopp


Tomaterna har vuxit en bit sedan sist


Även Nadine har vuxit till sig riktigt snabbt faktiskt. Som första projekt ur French Girl Knits valde jag den som absolut inte var sömlös, men det är hyfsat stora stickor och tjockt garn. Bara bakstycket kvar. Ser ut som värsta uringningen, men hälften av längden på axelbanden går ner på baktycket.

En av hojarna i vårt garage kom just hem....jag blir sjuk...vill också ut...suck.....Hoppas på bra väder till helgen.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Oj,va snygg den är. Jag hade några grejer på en lista som jag skulle vilja lära mig efter jag fyllde 40. Jag har betat av allt utom att lära mig köra hoj. Har t o m fått erbjudande av en kille på jobbet att han skulle ta med grejer och hoj till jobbet så jag skulle kunna träna. Men han har så stor hoj och jag är så liten så det skulle inte funka. Vi får se hur det blir, kan ju köpa en liten bil med cab i stället.=)
Kul att det gror i din plantering.
Krya på dig

The Willow Fairy sa...

Man kan köpa en liten hoj också, det gjorde jag, men jag körde inte på den förrän efter jag hade tagit kortet. Jag körde bara på skola, dyrt men bra. Har man en gång blivit biten är det svårt att vara utan. Fungerar bra vintertid, men så här års är det en svår abstinens som gör sig gällande......

Linda sa...

Så stora dina tomater är! Mina har precis tittat upp ur jorden. Börja på nya projekt är härligt, men när man tappar sugen med ett projekt är det sååå segt att avsluta. Allrahelst när man bara vill sticka något nytt! :)

teresa sa...

Frou-frou ser läcker ut!
Och tunikan också.