08 mars 2009

Dagens fotoskörd i urval.....

Här kommer lite bilder.

Först ut Maja.......Sedan var jag och rotade bland mina knappar och titta vad jag hittade - en Kungsfiskarknapp i porslin som jag köpte för ca 20 år sedan, den som spar han har...(...förvaringproblem...).Sist men inte minst... nu har jag bestämt mig. Jag ska bli katt i mitt nästa liv, en innekatt med möjligheter till utevistelse vid solsken.Hur mkt kan en katt egentligen sova???

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Oj va stor den var, och jättefin. Kul det där om katter, vi satt nämligen och pratade om just det idag, hur mycket kan de sova igentligen. Du jag håller helt med, jag skulle också vilja bli en katt i nästa liv, bara jag hamnade vid snälla och omtänksamma ägare vill säga. Ge Madicken en extra klapp..

Elisabeth sa...

Sjalen var ju ännu vackrare när man såg den på dig! Knappen.. oooooooooooh, så fin! Vacker katt också, färgmedveten ser man även, på sista bilden :-)

Katter kan sova uppemot 1/3 av sitt liv tror jag jag har läst någonstans. Våra katter - just nu bara en, som snarkar - har alltid varit riktiga sjusovare. Det förvånar mig mer vilka platser de väljer att sova på.... Se'n läste jag också att katter är termometer - ju kallare, ju mer rullar katten ihop sig!

mc-chick sa...

Sjalen är såå fiin!! Och knappen är ju helt fantastisk!

kristina sa...

Kul med en ny bekantskap i bloggvärlden! Jag antar att du gillar böckerna om the Flower Fairies? Jag har bloggat några sådana.

Annepålandet sa...

For et stort og fint sjal!
Jeg skal også bli katt i mitt neste liv - jeg er allerede flink til å slappe av og sove...