05 oktober 2009

Presentkorg och ny socka

Titta vilken härlig presentkorg jag fick av kusin S igår. Den är givetvis inte så fin på bilden som den var när hon kom, för man kan ju inte hålla fingrarna i styr.

Massa nya saker jag inte provat förut både vad gäller te och choklad och marmelad. Det var ett klart och tydligt meddelande - sitt still och skäm bort dig en stund. Bara ett problem, jag har inga skorpor hemma... men det går nog att ordna... ett litet SMS och vips så blir det levererat, okej det tar några timmar, men det kommer hem med bil. Sedan blir det te med marmelad och ost och choklad till efterrätt...

Men jag har inte bara latat mig de senaste dagarna. Jag har stickat färdigt min vänstra (eller högra) Anastasia Sock.

Den var snabb och lagom ansträngande. Nu måste jag då, enligt mitt schema, sticka en maka till en stackars ensam socka i högen... Det finns faktiskt bara en ensam socka att välja på så jag har redan börjat på Salis socka nummer två och kommit ända till hälen redan. Det går framåt när man har tråkigt och måste ta det lugnt...

Och titta nu kom posten. Allt var till mig och inte en endaste räkning ;-)

Silke i färgen Bark, så nu kan jag fortsätta mitt julklappsspinnande, tack Tina. Och sedan en avi till ytterligar ett paket från Tina, men det hämtar jag imorgon. Har redan tjuvkikat på Elisabeths blogg, så jag vet ungefär hur det ser ut. Och sist men inte minst mitt första medlemsblad från Finullsföreningen. Så nu har jag lite att läsa också.
Solen lyser idag och det doftar kylig höst genom det öppna fönstret. Det är en bra dag idag.

4 kommentarer:

Garnhumlan sa...

Oj, vilken fart du har på strumpstickorna! Kul.
Här är också en skön höstdag, lite väl blåsigt kanske. Ska strax ge mej ut på hundpromenad. Ha det bra!

Rosenvante sa...

Bra att du blir lite uppiggad med lite gottis. Sådant blir man glad av och sen att posten hade tankar på dig i dag var väl inte helt fel det heller.

Toril sa...

Vilken gottekorg! Såg att du fick mörk choklad med mint...den är försvinnande god...allt gott vännen..det var inte så att du fyllde år för då vill jag ju skriva grattis på födelsedagen också?...:)

The Willow Fairy sa...

Nej, fyllde år gjorde jag inte, det var mera en krya-på-dig-korg.

och Garnhumlan - du gjorde ett bra jobb då du smittade mig med sock-viruset, har ännu inte hittat något botemedel.