23 oktober 2009

Ljus i mörkret

Denna veckan har det inte hänt så mkt. Jobbat 50% och sovit resten och är ändå vansinnigt trött idag. Visst stickar jag lite också, men det är mest julklappsstickning just nu. Får sitta hela annandagen och blogga FO. Har inte orkat sticka på utmaningen heller som annars varit ett lagom litet projekt att gömma julklappsstickningarna bakom.

Så kom denna fina utmärkelsen från Rosenvante som ett ljus i mörkret och lyste upp min tillvaro.

Tack - det var precis vad jag behövde. Jag vill skicka den vidare till alla bloggar som jag läser och till alla som läser min, men just nu idag så orkar jag inte skriva upp några utvalda. Kanske blir en annan dag, annars får ni gärna ta åt er själva :-)

Nu ska jag ta en kopp te och lite choklad och krypa ner i sängen igen...

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Jobbigt att vara sådär trött, hoppas du hittar orken snart! Det tar mer kraft att börja jobba igen än man tänker innan...
Te och choklad och en varm katt tycker jag låter som bra steg på vägen!

Rosenvante sa...

Skönt att det är helg så du kan få ta det lite lugnt. Njut choklad och annat gott och mys lite med Madicken. Stickningen hinner du med sen, den springer inte bort och den är väl inte helt fel att njuta annandagen med heller,
Kram till dig

AnJa sa...

En trött en till sällar sig till gänget. Sonen startade novemberlovet med att komma hem med huvudvärk, lite feber, torrhosta och ont i halsen. Hoppas verkligen han inte vaknar med tryne och knorr idag.

Toril sa...

Bra att du är rädd om dig...choklad å te är perfekt! Hoppas att du får en fin lördag:)