13 oktober 2009

So far so good...


Från höger kommer dansare nummer två in på scenen - de två virvlar om varandra men tycks till att börja med inte riktigt nå fram. Olikheterna jämkas mot varandra och vem vet vad som till slut kan spira ur detta... (ska snart byta från Moulin Rouge...)


Om någon vill vara med så går det bra, för detta verkar bli ett mönster i följetong här - kanske något av en dramaserie att följa... eller kärlekshistoria
- en mysteriestickning som inte ens jag vet hur den ska sluta - fingervantar är planen


v2 Stickas rätt 1 svart 1 rosa varvet ut - OBS viktigt att börja med svart annars erhålls inte önskad prickighet senare... Tag av det rosa garnet

v3 Stickas avigt i enbart svart, byt till 60cm rundsticka

v4 Stickas rätt i enbart svart, sticka 2 tills varvet ut = 208m kvar OBS under detta varv passar man på att fästa den rosa slutänden och den svarta startänden. Do it Kaffe Fassett -style.Utmaningen So You Think You Can Knit går ju ut på att våga prova nya saker och lära sig nya saker, så då och då kommer jag att visa klipp på vad jag lärt mig, som nu...Här kan du se vad som händer om man inte får till prickigheten.
5 kommentarer:

Anonym sa...

Aha, tack för videotipsen. Det där med att fästa trådarna måste jag testa. Tycker inte alls om att fästa trådar.

/Marie

The Willow Fairy sa...

Såg tekniken i serien Glorious Colours med Kaffe Fassett i början av 90-talet. Fungerar ypperligt i ul, lite mer kinkigt i bomul, prova då med en tråd i taget. fäst dem på varvet efter du bytte tråd och knyt gärna ihop dem på baksidan först.

mc-chick sa...

heja heja!!

Garnhumlan sa...

Spännande att följa alla danssteg och piruetter. Tack för din knappkommentar. Ibland behövs det lite hjälp för att se att saker och ting duger.

teresa sa...

Alltid kul o nyttigt att lära ngt nytt.
Ang. garnaffärer så gillar jag också 2knit i Olskroken, KarMa o så lilla Carinas garn i Masthugget. Alla befriande otrendiga, bara trevliga. Fast finast sockggarner på Deisy..