31 oktober 2009

Happy Halloween

Idag har jag karvat min första lyktgubbe...

Begränsa julen till November och December - fira mera Halloween. Nu börjar julpynt och julmust och skumtomtar dyka upp i affärerna redan i slutet av september. När advent kommer är det inget nytt och spännande längre. Nej, inför fler roliga helger även på hösten...

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Men det har du ju helt rätt i!
Väldigt stilig pumpa, enormt effektfullt mot den mörka bakgrunden!

Annepålandet sa...

Wohoo, her var det mørkt og skummelt i dag! For et fint gresskar (ja, det heter det på norsk)! Ha en fin halloweenhelg!

AnJa sa...

Läcker bild! Jag är allergisk mot allt som har med jul att göra ända tills det kommer så nära julen att jag inte hinner göra ett dyft.

Toril sa...

Vilken fin lykta du gjort! Pumpasoppa är också gott...Ja risken är att julen är helt uttjatad då den väl är här å det är ju synd! Allt gott!

The Willow Fairy sa...

Gresskar - Pumpa. Jag fick slå upp det. Nu har jag lärt mig något nytt, om det fastnar...

Elisabeth sa...

O, vad jag håller med. Man kan ju göra lite stas med en skördefest emellan Halloween och jul, eller varför inte en ullfest.... Jag tycker din pumpa var "skräckligt" snygg!!!

Rosenvante sa...

Va häftigt det var här, har hänt en hel del medans jag varit iväg. Vilken härlig lyckta du fick till. En sådan skulle varit mysig att ha på trappan.
Måste erkänna att jag varit i en nyöppnad butik ganska när mig som säljer massor av julpynt, men vi köpte bara några domherrar att sätta i granen. Men jag håller med, det är ju jul redan i september i butikerna nu för tiden. Trist för man hinner ju tröttna innan julen är kommen. Julmusik sätter vi på först på julafton här och pyntar gör jag först den 23 december, förutom julstjärnorn i fönstret förståss. Jag vill ha den där speciella känslan när jag vaknar på julafton och tassar upp och allt känns rent och fint.

The Willow Fairy sa...

Jag brukar i och för sig gå ut hårt redan till första advent vad gäller julpynt och julmusik, så pepparkakor och julmust måste man ha medan man städar och pyntar helgen och kvällarna innanl. Men Adventsljusstakarna tänds inte förrän lördag kväll före första advent.