16 december 2009

Tillspetsat...

Detta blir nog årets sista inlägg om mina LövGlövs... Ett finger har det blivit ett, till är på gång och massor av pinnar överallt, men detta är ändå den enkla biten i projektet.

De svåra var alla färgerna och alla trådarna i motivdelen. Det var rätt trassligt där ett tag...


...men det kan det ju vara i kärlekens värld också, faktiskt mer regel än undantag om man ska tro på alla filmer och musikaler.

Visste ni förresten att även Dracula blivit musikal? Den story är inte skriven som inte kan bli musikal. Detta inslag har musik från musikalen och klipp från filmen. Och här visas den mörkare sidan av kärlek, men det var ju faktiskt kärleken som ställde till det för dem - i flera hundra år - snacka om inflytande...





Vad gäller min Broadway-utmaning så har den varit lärorik och hade det inte varit för utmaningen så hade det nog blivit ett UFO, nu när jag kommit förbi det värsta så finns det goda chanser att det blir nagellack på alla fingrarna - blodrött mot svart - dramatiskt värre.

Att sticka med färger då - jag kan nog sammanfatta det så här - jag föredrar nog traditionell ringdans jämfört med mer freestylande varianter. Nästa gång blir det muddar i bohusstickning och sedan tror jag att jag ska ge mig i kast med en Faux Isle-kofta/tröja. Det var betydligt enklare att sticka med två trådar hela vägen runt.

Tack Lisa för allt arbete du lagt ner och tack för utmaningen - utan dig hade jag fortfarande varit livrädd för Broadway och suttit där med min mer inrutade folkdans, Quick-step, Latin och som största utsvävning - Balett.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jag är så imponerad hur ni bara kan komma på allt. Pricken över i-et är ju verkligen den blodröda nagel. Super

Cecilia sa...

Oj, ett sånt trassel det var...att du inte bara gav upp och klippte bort hela rasket!
Men ur kaos föds kosmos! Härlig vante!

Anonym sa...

Ja den blir fantastisk! Och vilken fantasi det är runt själva SYTYCK-grejen. Har följt den med många skratt och önskat jag var med. Fast jag hade nog kastat trasslet i braskaminen :-) om jag fått din utmaning. Dessutom behövs det extra fuel idag minus 22 grader. Bläääh

Toril sa...

Ja du är så duktig! Vilket handarbete:)