13 december 2009

Kvällsbilder från Göteborg

Igår var vi på bio - 2012 - faktiskt ett hyfsat aktuellt budskap om medmänsklighet, mkt väldigt utstuderat symboliska händelser som gjorde att det blev lite överdrivet, en del rätt saftiga missar rent vetenskapligt, men bra effekter som gjorde att jag på det hela var nöjd med filmen.

Sedan hade vi tänkt oss till Liseberg, men det var 500 m kö när vi kom hem. Det skulle bli Luciakröning och det hade vi ju inte räknat med. Så det blev en liten promenad i stan istället. Mycket julbelysning och julskyltning, fika och middag. En riktigt trevlig kväll som man behöver för att ladda inför julen.Inte världens bästa kamera för kvällsfoto, kom just på att den har någon evening snapshot-funktion - den skulle man ju testat. Får se om det kanske blir något på tisdag... Men klicka på bilderna så syns det lite bättre i alla fall. Samtliga bilderna är tagna från lejontrappan i brunnsparken.

1 kommentar:

AnJa sa...

Mörkerbilder är läckra! Skulle vilja lära mig mer om hur man gör för att de ska bli bra. Dina är skitsnygga! Ang. korvstoppningen: Fjälster brukar finnas i frysdisken. Annars går de att beställa i mataffären. Gubben hade inte kvar sin mammas recept men vi googlade på julkorv och knåpade ihop ett som vi tyckte verkade bra.