17 december 2009

Hmmm.....

Hemlispaket - Jippi!!!


Och vilket paket - TITTA massa julklappar......och ett maskinskrivet brev där det bla annat står - i paketet finns något som kommer från mitt landskap.


Hmm... Det fanns två saker som hade ortsanknytning - Gränna gammaldags kola = Småland och te från tebladet i Linköpng = Östergötland. Så jag är lika förvirrad om vanligt... Jag har nu klurat och klurat, och kanske, men säker är jag inte - jag åker en hållplats till...

Du som förstorar bilden kan också läsa "Det är ok att vänta till julafton..." och det trodde du att jag skulle klara av, nej minsann, den som väntar på något gott väntar alltid förlänge resonerade jag och slet upp paketen. Och det var ju tur att jag inte öppnade paketet med kolan först för då hade det kanske inte ens funnits papper kvar.

Jag har kramat och gossat med sockgarnet och snabbläddrat tidningen och nu ska jag laga te. Helt underbart perfekt paket - du måste ha studerat bloggen noga... Och stickmått som jag bara har ett av och som jag springer runt och letar efter HELA tiden. Verkligen bra. Nu är frågan hur länge jag klarar av att hålla mig från att provsticka det nya garnet - Det innehåller Aloe Vera och Jojobaolja och vitamin E - ska man sticka i det eller smaka på det...

...hmm...och spinner gör du också skriver du... och en dotter har du... kan det möjligen vara en viss tös som hade väldigt fina horn i våras...

9 kommentarer:

AnJa sa...

Så roligt! Julafton i förväg. Nästa gång måste jag vara med i hemlissaken. Jag är ju bara väldigt trööög, men det verkar ju så kul!

Rosenvante sa...

Vilket härligt paket. Det där hemlis bytet verkar så kul.
Har förstått att jag nog jobbar på ett ovanligt företag. En gång per år träffas vi alla och äter o dricker gott, sen är det en julklapp som heter duga varje år. I år är det en super grej, (jag vet ju eftersom jag slagit in alla) men det får jag nog avlöja på julafton när jag öppnar inför familjen.

Cecilia sa...

Ah! Ett sådant paket! Jag fick prestationsångest direkt när jag såg hemlis-grejen, så jag är inte med, och det var just sådana här paket jag såg framför mig! Spännande, mysiga och underbara! Ska du få fler paket från denna finurliga person? Nu är jag allt lite avis! :-)

The Willow Fairy sa...

Jag fick lite lätt prestationsångest jag med. Detta var betydligt mer än vad jag trodde man skulle skicka. Det är första gången jag är med, men man har ju två paket till att skicka så det kan nog arta sig efter jul...

Sunna sa...

Vilket underbart paket, lyckliga du

kristina sa...

Låter som en riktig julafton före jul! Hur gick det till? Grattis till underbara presenter!

Toril sa...

Hemlispaket...vad innebär det? Låter mysigt:)

Elisabeth sa...

Jag skulle nog önska det hade varit mig som hade skickat paketet, men icke - det finns kanske flera dötrar med horn.... Och jag skulle gärna fått ett sdant kanonpaket också! Får fundera lite på att gå med i byten jag med, hoppas du njuter så det suser!

The Willow Fairy sa...

Hmm...Då får jag fundera igen, men Elisabeth du bor i Östergötland har jag fått för mig. Men det fanns i och för sig grejer från Småland också... funderar så det knakar, men det kommer inget... funderar vidare senare.

Toril: Hemlispaket får och skickar man om man är med i ett Hemlisbyte som stickamera anordnar då och då. Det går ut på att man blir tilldelad en person som man ska överraska med ett paket i månaden i tre månader. Helst lämna ledtrådar och försöka hålla sin identitet hemlig så länge som möjligt. Samtidigt får man då också paket från någon annan som man inte vet vem det. För att underlätta för den som ska skicka måste alla deltagarna svara på lite frågor och även ha en blog. Det är första gången för mig och hittills har det varit roligt både att vara hemlig överraskare och att bli överraskad.