04 december 2009

Dåligt med aktivitet här

Nästan en hel vecka sedan jag bloggade sist ... igen ! Fast jag brukar hinna med att läsa era bloggar - inte varje dag, men till slut kommer jag igenom dem och alla (tack och lov) bloggar ju inte varje dag - då hade jag aldrig hunnit med.

Jag var tvungen att sticka ett par snabba muddar i eskimå för att ha något att blogga om.

Jag har julpyntat lite och stickat massor och imorgon kan jag blogga om en present, men fram tills dess får ni nöja er med ett halvsuddigt foto av fullmånen som bara var så fantastisk i veckan.

Detta är taget strax före åtta på morgonen - inte så värst tidigt, men fortfarande mörkt. Det är verkligen mörkt dygnet runt känns det som ibland. Fast det är ju inte helt sant, speciellt inte nu i veckan när vi haft lite klart och kyligt. Så härligt att få se solen att vi faktiskt tog oss ut på utsidan huset under lunchen - det var friskt, men man blev pigg.

Annars längtar jag just nu efter snö. Har lite snö på bloggen, men jag vill ha mkt snö - så där en halvmeter och ca -5 hade varit perfekt. Men man bor ju på fel ställe för det och föresten så ska vi ut och åka på söndag så det kanske inte passar så bra med snö då. Vi ska hälsa på en liten kisse som kanske ska bli vår så småningom. Hon bor här och om ni rullar ner lite, klickar på kattungar 4 veckor och sedan scrollar längst ner så kan ni se bilder på lilla Asteria - supersöt liten tott.

Ha en julmysig helg med glögg och pepparkaka allihopa

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Men, så söt så det finns ju inte! Åh, så härligt att se fram emot att få hem henne!
Månen har varit otrolig, gick hem i förrgår kväll och tittade på månen som var som en stor blank knapp, hängde lågt i träden och lyste upp ordentligt!

kristina sa...

Visst var dte härligt med solen i rimfrosten i veckan! Dina eskimåmuddar är kalas! Så glänsande vacker garnet är!