31 december 2009

Gott nytt årDet är helt vindstilla och kallt så tyvärr så dröjer sig krutröken kvar så man ser inte allt, men det är alltid vackert med fyrverkerier.

7 kommentarer:

AnJa sa...

Gott nytt år och tack för fyrverkeriet!

Cecilia sa...

Så trist att börja det nya året förkyld! (Dottern är det också...) Fast kanske lite skönt också; du kan sitta inne och bli lite uppassad med te och varma filtar och sticka på något trevligt. Kanske? Krya på dig!

mc-chick sa...

Gott nytt år!

Sunna sa...

Ha en trevlig fortsättning

Toril sa...

Visst är det vackert..det är bara synd om de hundar som måste ta lugnande för att stå ut..
kram till dig vännen på det nya året!

kristina sa...

Gott Nytt År! Trevligt att få se lite av fyrverkeriet. Jag har varit på plats ett par år i rad, men i år blev det inte så.
Hälsningar
Kristina

The Willow Fairy sa...

Om alla fyrverkerier varit hanterade av proffs och under en begränsad tid så hade det varit betydligt bättre för både folk och fä.

Men nu när det smälls i vart och varannat gathörn under en hel vecka så tycker jag väldigt synd om både hundar och andra.

Vid tolvslaget stod en förälder (ansvarigt) och lät sina och andras tonåringar smälla av en bärkasse med blandade småpjäser mitt på gatan bland bilar och folk. Ibland mitt mellan parkerade bilar och ibland mitt framför körande bilar - inte så ansvarsfullt. Det finns fotbollsplaner för sådant tycker jag...

Men det blev ett bra nyår. återkommer snart med både nyår och stickbloggning. Först ska jag slänga in fler kakor i ugnen...