21 december 2009

Snö !!!!

Jag vaknade klockan ett i natt och tittade ut genom förnstret - det var ett så underligt ljus - och såg till min stora förtjusning att det hade snöat och snöade fortfarande. Och i morse när jag vaknade igen (betydligt tröttare) snöade det stooora flingor.

Jag har varit så avundsjuk på alla i hela sverige som fått snö de senaste dagarna medan vi inte fått en enda flinga. Men nu finns det här - fin pudrig snö - så lätt att man kan blåsa bort den som dun.
Det har fortsatt hela dagen med ett litet undantag då solen tittade fram en kort stund och nu har vi ca 10 cm. Inte illa för att vara Göteborg.

5 kommentarer:

Anna sa...

Härligt! Jag fick ett mail från en kompis i Ö-vik här om dagen, hon var lycklig för att de hade fått 10 cm. Jag tittade ut genom fönstret, 30 mil längre söderut, och konstaterade att vi hade tre gånger så mycket...
Nu håller vi tummarna för att snön får ligga kvar ett tag!

The Willow Fairy sa...

Jag hoppas verkligen vi har sådan tur i år.

Cecilia sa...

Visst blir man som barn igen? Dottern och jag gick ut i morse och jag gick med vett och vilja utanför den skottade remsan så jag fick snö i skorna! :-)

The Willow Fairy sa...

Busigt;-) Tänk om man skulle ta och göra en snöängel...

skruttfia sa...

Det är helt fantastiskt att det kommit snö här i trakterna ju. De senaste mornarna har jag nästan hållt andan i spänning och förväntan när persiennerna har dragits upp - finns snön kvar eller ej? Och än ligger den ju kvar *myser*