10 maj 2009

Shopping

Har hunnit med lite shopping också denna veckan. Här är resultatet.

Först var jag på Strikk och där hade de denna stickboken från Rowan för halva priset. Det var vinternummret och nu ska det beredas plats för alla sommar grejer, men hösten och vintern brukar komma snabbare än man vill varje år. Många trevliga modeller fanns det i den så vem vet vad det kan bli till vintern.

Sedan är det ju 40% på utvalda garner från Garnstudio, så då får man ju kika lite. Så det blev ett litet besök på Deisy Design och visst fanns det ett och annat man "behövde".

Jag har länge varit sugen på att prova Lorna's Laces sockgarn som alla pratar så varmt om. Det finns också på DD. Det blev en färg som nog kommer att se ut som ljus marmorerad sten. Ska fundera på vilket mönster som kan bli bra till detta. Kanske något med lite flätor.

5 kommentarer:

kristina sa...

Det ser ut som att du hittat ett och annat som är bra att ha! lycka till med projekten framöver!

Rosenvante sa...

Vilken härlig färg det var på sockgarnet. Håller med om att det påminner om en marmorerad sten. Lycko dig som har så många fina ställen att gå och njuta på.

Tant Kofta sa...

De gräsgröna silkealpackan ser så läcker ut.
Hej fr. Koftan

fale artut sa...

Väldigt lyckade köp! Jättefina garner!
Rödfärgen ser fin ut!

Catarina sa...

Vilka härliga fynd!!
Den halsduken som är på framsidan av Rowan är helt underbar. Har länge velat göra den....men iddes inte köpa hela boken för ett enda mönster. Men nu kanske jag också kan fynda ...ska leta.
Ha det gött.