23 maj 2009

Djungeln växer


Jag har inte kommit så långt på Jungle ännu, men jag ville visa det stora fina nystanet. Nästan 400g i en enda lång tråd. Det är det bästa med att spinna själv, man slipper en massa trådar att fästa. Nackdelen är att det blir ett väldigt stort och otympligt nystan. Som tur är har jag nu lärt mig nysta ett nystan så att det går att dra upp tråd från mitten. Det lärde mig mc-chick när vi var i Halmstad. Mkt praktiskt. Så nu nystar jag allt på detta sättet. När det är så hr stort i ett så glidigt garn så får jag nog nysta om det mellan delarna annars kolappsar det nog totalt när hålet i mitten blir för stort.

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Smart att nysta så, har aldrig tänkt på att man kan göra så. Det blir nog väldigt snyggt, gillar färgerna som går så fint ihop. Väldigt glansigt och fint verkar det vara.

fale artut sa...

Så fint garnet är! Så vackert att man tappar andan! Vad blir det?
Nystningen verkar mycket bra, jag fuskar men en nystpinne. Det blir samma typ av nystan.

Anna sa...

oj, oj OJ så vackert garn och härligt stort nystan!

Elisabeth sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elisabeth sa...

Stort nyste, men vackert. Skall bli spännande att se hur det blir i jungeln och så får man hoppas att inte nystanet blir till en jungel!

mc-chick sa...

Visst blir det bra när man kan dra garnet från mitten! Härligt med ett sånt fint bautanystan.

Tant Kofta sa...

Det nystanet är en dröm.

The Willow Fairy sa...

Nystanet är fortfarande jättefint, så jag stickar framstycket också utan att nysta om det. Förstår inte hur jag klarat mig utan detta sätt att nysta innan.