23 mars 2010

Tomt

Vårt vardagsrum är tomt. Imorgon kommer målaren och börjar underarbetet och sedan ska det bli fondtapet, övriga väggar, tak, lister och karmar ska målas. Illbattingarna flyttar tillfälligt till pensionat Ingalill och kommer säkerligen att bli rätt bortskämda där...

Före bild

Under tiden bild

Och vilken härlig busyta det blev sedan...

Sedan fick de bada - Asteria har inte så mkt emot det, men Hefaistos var lite mer skeptisk...


Så nu sover de efter dagens äventyr och detta blev ytterligare ett kattinlägg, men Ishbel är helt ofotograferbar just nu och även att Wrenna är klar så behöver hon pressas lite innan hon är representabel.

Ha en fortsatt bra vecka. Nu ska jag leta reda på lite sockgarn för Rosenvante inspirerade mig till denna...

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Vi är så nöjda med att titta på de andra ulliga små så, himla söte är de! Även i våt tillstånd och oblockade....

Renée sa...

HAn ser verkligen ut som en dränkt katt... Säg tiull honom att jag tycker synd om honom!

The Willow Fairy sa...

Ja han tyckte nog lite synd om sig själv också just i badkaret, men nu är han torr och har förlåtit mig.

Rosenvante sa...

När jag läste överskriften trodde jag du hade lämnat bort dina kissar eller nått, vilken tur att det var nått annat som gällde. Nu får ni så fint i vardagsrummet också, var ju inte så länge sedan ni fick köket gjort.
Kan inte ens tänka tanken kattbad, för då skulle jag se ut som jag trillat i rosenbusken.
Kul att du gillade samma sjal som min Emmy, ska bli kul o se hur din blir.

AnJa sa...

Härligt med renovering. Jag får tidernas pimp-my-home varje vår men oftast brukar det hinna gå över innan jag har startat alltför många projekt.... I år blir det nog bara hall, kök, tv-rum,....,....,... ;-)

Susanne sa...

Åh vad härligt! Ska nog ta ett snack med gubben här hemma, vi skulle verkligen behöva göra detsamma, renovera vardagsrummet alltså :)

mc-chick sa...

Åh vad roligt att få nya tapeter o sånt!

Här blir det inga kattbad... Fast Zorro trillade i badkaret en gång när han var liten... :-)

The Willow Fairy sa...

Det bästa med att bo i hyreslägenhet är att någon annan gör jobbet - det sämsta med att bo i hyreslägenhet är att någon annan gör jobbet. Litar inte riktigt på att det blir bra. Tapeten under har massor av luftbublor och målaren brydde sig inte om att ta ner tapeten utan har tagit ett supertunt lager med bredspackel som inte äns döljer tapetskarvarna innan han ska måla på detta...

Kattbad blir det inte så ofta, denna gånen var det för att Hefaistos hade sölat ner sig och då kunde jag ju lika gärna ta Asteria också för hennes päls är så lång nu att den behöver sköljas av lite också efter de sprungit omkring i allt damm som blev när vi flyttade möblerna...

Cecilia sa...

Härligt att få nytt och fräscht! Lite kämpigt att flytta ut allting men ändå ett tillfälle att rensa...
Det är trist med det där slarvandet; grannen två våningar ned fick översvämning (avlopp!) och när det väl var uttorkat ända ned i betongen så lades det in ett nytt golv men alldeles snett. Tur att grannen var lite rivig och sa ifrån för byggfirman slarvade ju eftersom beställaren (hyresvärden) inte övervakade...men som sagt, de fick göra om!
Inte roligt för en katt att bli så blöt...tur att han förlåtit dig!