30 mars 2010

Färdigt - inte....

Målaren har kastat in handuken - nej, nyckeln var det visst. Så han anser sig tydligen klar...

Det gör inte vi och inte vår bovärd heller, men jag vet inte när han kommer och fixar till det. Väggen ser lite konstig ut- han har slipat, målat ett lager och sedan slarvmålat lager två tapetserat och "städat" - allt på samma dag! Inte konstigt at det ser lite konstigt ut. Jag har sagt att jag kan leva med att tapeten är lite repig, jag kan leva med småhål, gropar, en och annan luftbubbla och allmänt skräp i målningen, men väggen ovan - den får han göra om...

Annars är jag nöjd med färgerna vi valde. Mönstret i fondväggen drar åt koppar i visst ljus och målarfärgen drar åt oliv på kvällarna.

Ska bli skönt när vi kan flytta in i vardagsrummet igen och slippa detta....

5 kommentarer:

Anette sa...

Jag hoppas verkligen att "målaren" kommer tillbaka snart, eller kanske ännu hellre en annan målare! Det blir ju iaf jättefint med dom färgerna:)

Rosenvante sa...

Synd att han slarvat, för annars är det ju jättefint. Gillar verkligen fondtapeten. Vet precis hur det är att bo så där. Vårt badrum som skulle ta tre veckor att göra, (jag tyckte det var alldeles för lång tid) tog 10 veckor, måla sovrummet (vi själva) tog flera dagar, fixa hallen och lägga in golvvärme tog säkert 1,5 månad (bla vi själva) vardagsrum o hall tog 1,5 veckor (vi själva). Fasar när vi ska göra köket.

Cecilia sa...

Fondtapeten är jättefin och det ser ut att bli ett harmoniskt rum. Jag tycker du är tålmodig som sväljer en hel del men bra att du har bovärden med dig när det gäller det målade!

AnJa sa...

Mmmmm me like! Utom bubblorna förstås... Kanske är som våran förra frisör i samhället. Han var egentligen Pizzabagare kom det fram till slut.

The Willow Fairy sa...

Vad gör man när arbetsmarknaden är som den är - får man inte jobba med det man kan så kan man alltid jobba med det man får.... eller nåt