05 mars 2010

Livets Aviga och Räta


Jag läste ut boken på väg till jobbet i morse och det var så att tårarna kom i ögonen och hade jag varit hemma så hade jag storlipat (lite strange plumbing kanske?) Det var väldigt bra, men man ville att den bara skulle fortsätta och fortsätta. Mer om boken hittar du här och här och här. Det finns tydligen en uppföljare också, så nu ska vi se om jag kan få tag på den.

En film baserad på boken lär ska ha premiär under året med bl a Julia Roberts i en av rollerna. Ser vi fram emot. Bara de inte ändrar på slutet och hittar på något Hollywoodskt Happy Ever After -slut

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Åh! Den vill jag höra! Och kanske se, jag gillar Julia Roberts, bara de inte låter henne fake-sticka! :-)

Rosenvante sa...

Tydligen en bok till som man ska läsa.

The Willow Fairy sa...

Ska läsa? Det enda SKA i samband med böcker är att det SKA vara kul, inte ett måste. Ibland har man bara inte tid eller vill sticka istället och då är det helt ok. Man kan titta på filmen istället. Man behöver inte heller läsa en bok bara för att den råkar vara "inne". Tycker jag i alla fall.

Nadja sa...

oh den har jag här hemma. Men jag låter den jäsa en dryg vecka till, tar med mig den som semesterläsning till Lanzarote :)

Pixi sa...

Jaså en uppföljare ,ja det hade vart nice ,hååler med ,tårarna sprutade o jag vill oxå bara ha lyckliga slut fullt ut... =)