30 september 2009

Höst?

Hösten har varit förvirrande varm för många växter. Denna fotograferade jag i söndags efter jag kom hem från symässsan, men det var så mkt annat att blogga om då så den blev bortglömd.

Nu vill jag tillägna denna lilla förvirrade rhododendronblomma åt alla vars bloggar jag läst de senaste dagarna då jag legat i sängen och hostat i höstens första förkylning

Tack för all underhållning.

11 kommentarer:

Elisabeth sa...

Usch förkylningar! Hoppas du kryar på dig snabbt. Tack för utmaningen, skall ta itu med den så snaart jag hittar mitt huvud. Och - lite sent - men såååå snygg grön kofta!

fale artut sa...

Hoppas att du mår bättre snart! Jag tyckte så mycket om bilderna från symässan, tack för dem!
Stor kram!

Rosenvante sa...

Hoppas du hostat klart snart och blir pigg igen.

mc-chick sa...

Krya på dig!! (har hört att stickning fungerar bra som medicin mot förkylning, att börja nya projekt är särskillt effektivt)

Toril sa...

Krya på dig:)

teresa sa...

Hoppas du kryat på dig sedan du skrev inlägget!

The Willow Fairy sa...

Hej på er och tack för alla snälla krya på dig hälsningar. Förkylningen försvann nog i blotta förskläckelsen, för det dök upp annat mer akut så jag har tillbringat de senastee två dygnen på sjukhuset, men nu är jag hemma igen och jag hoppas att ni alla har bloggat flitigt, för jag får inte göra så mkt annat än att ligga i sängen ett par dagar.

Sunna sa...

Hoppas du snart är på benen igen, må gott

Elisabeth sa...

Ojdå, då får du få en ny hälsning med önskan om snarlig bättring!!!xx

kristina sa...

Oh, har dina Rhododenron också fåt fnatt. Flera av våra har blommat lite smått. Tidigare erfarenheter visar att det inte egentligen påverkar vårblomningen i någon större utsträckning.

The Willow Fairy sa...

Vad bra, för jag älskar rhododendronen på vårkanten. Ja faktiskt de flesta blommorna så där på våren när man ser att vintern verkligen är helt slut. Idag är det deto ruskigare och snarare en hint om de tider som skola komma....huvaligen.