04 augusti 2009

Semester

Värst vad upptagen man kan bli när man har semester... Jag som trodde att jag skulle göra minsta möjliga i 4 veckor. Känns redan som semestern är slut... Fast det är ju nästan två veckor kvar.

Så här kommer en anledning till att jag inte bloggat på över en vecka.


Ta Da...

Jag svängde ihop en rundskuren kjol med tillhörande fluffig underkjol. Anledning - högtidsdag med 50-60-tals tema. Mycket kul hela helgen som tillbringades i "Skogshyddan" strax utanför Skövde. Där bodde också dessa trevliga innevånare...

Maggan Steffe, Mattias och Heléna Brynolf
och Helge
Där bodde även ett par trevliga tvåbeningar och hela helgen var det fullt hus med massa annat löst folk ;-)

Lite stickat blev det, men det hör till julklappsförberedelserna så det kan jag inte visa än...
Lite andra anledningar har det också funnits, långväga besök, födelsedagar (en avklarad, en på gång) och givetvis allmän lathet. Men jag är inne och kikar på kommentarerna och andras bloggar titt som tätt.

Nu ska vi snart flytta fåren och jag kan tala om att 36:an har fått ett riktigt namn - Kerstin heter hon numera. Jag ska också försöka få till ett besök på Beskowutställningen på Nordiska Akvarellmuséet och Bohusläns muséum . Kanske en tripp till Kinna och där emellan några lata sovmorgnar innan jobbet kallar den 17:e. Vi får se när jag får tid och lust att blogga igen och tills dess kan ni ju kika in på Mormors Bod och fira att hon nu haft 1000 besökare med att ta del i hennes utlottning.

Vi ses...

3 kommentarer:

teresa sa...

Julklappar, ojoj, DET kallar jag planering...
Fin 6-tals-stass, som tagen ur Grease.

Rosenvante sa...

Så duktig du är, sy eget till temat. Verkar som ni haft en jättehärlig helg, så har du ju fått möta en hel massa gosiga djur också, samt en hel del två benta som du skrev.
Vilken planering du gjort, julklappar redan. Hm, det får nog vänta ett tag till för mig, kanske i september eller oktober. Ha mys nu.

Anonym sa...

Suck!! Den som ändå kunde svänga ihop en kjol så där. Får inte ens ihop två raka stycken rätt.