13 augusti 2009

Madickens semesterbilder

I Tisdags kom Madicken hem från sin två veckor långa semester. Nu när hon hunnit packa upp och komma iordning ville hon visa lite semesterbilder.

En bit utanför staden har hon hittat ett litet smultronställe. God mat, tillmötesgående personal och rikt djurliv. Hon berättade om hur hon solat...
...fast ibland blev det för hett och då var det bäst att hålla huvudet kallt. Vill man kan man nog bada, men just i år var det alldeles för blött, kanske nästa år...

Gott om blommor fanns det också vilka lockade till sig trevlig fjärilar som hon gjorde sitt bästa att fånga, men någon jakttrofé hade hon inte med sig hem.


Bäst av allt var dock att bara slappa och njuta av den härliga utsikten...

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Ser ut som hon haft det riktigt skönt på semestern från matte. Fina omgivningar har hon ju också haft. Spännande med lite vatten mitt i blomsterdjungeln också, fanns det fisk där? I så fall kanske hon hoppar i nästa gång och fiskar sin egen lunch.
Det är nog vädret som gör att man blir så slö hela tiden. Inatt regnade det och sen fint hela dagen och nu regnar det igen. Ska tydligen fortsätta så ett tag framöver.

The Willow Fairy sa...

Det finns fisk och en gång försökte hon gå på ett näckrosblad och sjönk ner till armbågen - det var inte populärt...

Vi hade åska och störtregn hela dagen igår.

mc-chick sa...

Madicken verkar kunna njuta ordentligt! Härligt! Roligt att hon ville visa sina semesterbilder!

sara klingstedt sa...

haahah så söööt madciek mjaou!läget förresten?