28 juli 2009

Kan man ha en kristallkrona i köket...

Hela eftermiddagen igår bara försvann. Vi skulle städa lite och det ena ledde till det andra och vips så var klockan halv tio och vi hade ätit två mackor på hela dagen...

Men det blev resultat. Så fint har det inte varit på länge och vi fick satt upp den där tavlan vi pratat om i två år och även kristallkronan har kommit på plats om än inte riktigt där vi från början hade tänkt oss.

Men det blev faktiskt riktigt bra med den i köket i stället för i vardagsrummet. Och på något underligt vis blev köket rymligare när lampan kom på plats - eller var det bara så att den lyste upp så att vi för första gången kunde se hela köket...

Även arbetshörnan är nu precis som jag vill ha den - nästan i alla fall... några små högar att ta tag i finns det ju, men det hade ju inte varit en arbetshörna om det inte fanns något att arbeta med i den, eller hur?

Så nu ska jag lägga mig på golvet och krypa runt på lite tyg en stund - en kjol ska det bli - vid med fyllig tyllig underkjol.

13 kommentarer:

Garntrollet sa...

KLart man kan ha en kristallkrona i köket! Det ser fint ut. Min äldre bror hade en i badrummet (till vår mammas stora förtret, hon ville ta tillbaka den för den var ett arvegode från vår moster).

The Willow Fairy sa...

Tihi...Var det på pin kiv då kan tänka... :-)

Anonym sa...

Jag har haft en kristallkrona i köket i flera år och det är ju supermysigt! Tyvärr ger den inte riktigt lika bra med ljus som din verkar göra men SNYGGT är det. Har även funderat på en liten på toan men inte ramlat över någon ännu... :-)
/Anette AnJa

elisabet sa...

Först ett stort tack för den fina vinsten..........precis mina färger.
Har också hafr en kristallkrona i köket under många år så det passar ferfekt.

Rosenvante sa...

Visst kan man det. Min första tanke var på toan, och när man läser kommentarerna var jag inte den enda som tänkt på det. Vilket skönt ryck ni gjort, hoppas vi får tid och ork till ett också när vi är hemma igen.

Elisabeth sa...

Båda kristallkronan och arbetsplatsen blev jättefina. Ljus och ljussättning kan göra stora ändringar i hur man upplever ett rum!

Call design sa...

Det blev ju kanon bra, kristallkronor är så vackra. Var på en restaurang i förra veckan och de hade kristallkrona på toaletten, jätte snyggt det med. Och ditt arbetsrum blir jag avis på!

kristina sa...

Jag vet flera som har kristallkrona i köket och jag tycker det är jättefint.

fale artut sa...

Perfekt! Vackert! Jag står över eftersom vi har kökspanna och det är inte kul när sotarmurren kommer..MEN man kan ju linda in den i förväg...Hm, man vet aldrig! Men visst är det skönt när man får ett sånt där ryck och mycket blir gjort! Heja!

Annepålandet sa...

JA - det er klart man kan! Det ble veldig fint! Det er ofte kontrastene som gjør susen. Men på toalettet - vel, da hadde jeg vel blitt sittende der hele dagen og studere prismene...

Sunna sa...

Underbar ide med kristallkronan, jag har sagt våran ska hänga i sovrummet men jag har nog ångrat mig nu

teresa sa...

Vilken vacker kristallkrona - var hittar man en så´n fin?

The Willow Fairy sa...

Arvegods...