18 augusti 2009

Påbörjad


För en vecka sedan på började jag Dropslinnet i CottonViscose. Och jag har väl kommit ca 25% redan. Jag är ju inte riktigt kompis med bomull och liknande material och på stickor 3,5 går det sakta men säkert. Det är min nya(ste) soffstickning.

Jag jobbar lite på KOFTAN då och då, men det är så mkt annat som lockar.

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Den kommer att bli jättesnygg. Lite ovanligt att du gör nått som inte har grönt i sig, ska bli kul och se den klar.
Visst är det trist att man är inne i lunken så fort igen, så går man där och längtar tills nästa gång man ska få vara ledig igen. Jag planerar redan mina lediga dagar som jag nu inte fick under sommaren. Undrar bara om det går i lås.

Anonym sa...

Mmmm, mina färger. Gillar skarpt!!!

Catarina sa...

jag har haft lite svårt för det garnet...men nu när jag ser resultatet....skitsnyggt...så får jag nog försöka testa nån gång.
Linnet blir verkligen ursnyggt!

Sunna sa...

vilken tur att lila faktiskt passar med grönt, den kommer bli ursnygg

Soili sa...

Det där kommer att bli jättesnyggt....precis mina färger*L*....jag håller på med en klänning i Muskat...och jag är inte riktigt vän med garnet...den"korvar sej"så mycke och så delar den på sej.Men annars är det bara bra :)

The Willow Fairy sa...

CottonViscosen korvar sig inte, men delar sig gärna och framför allt viscose delen har en fårmåga att fastna i ojämna fingertoppar och annt så det känns som den kommer att bli fort nopprig när man använder linnet... Annars är det väldigt skönt fall i "tyget"