12 juli 2009

Farligt farligt...

... rea på Drops...

7 kommentarer:

fale artut sa...

Jag har ju inte så mycket bomullsgarn så jag gjorde en "liten" provbeställning hos Helylle.... Det blev rätt många nystan kan jag säga!
Men det står att det gäller hos ALLA återförsäljare, jag vet flera som varit till affärer där de INTE haft rea!
Jag skall hämta garnet i morgon. Spännande!

The Willow Fairy sa...

Ja är det inte för jäkligt...

men jag vet en bra affär jag kan lita på. så det kan nog bli en liten påse med små karameller till mig med

Annepålandet sa...

Ja, jeg har allerede kjøpt litt på salg (rea) jeg. Men kanskje jeg trenger litt mer...? Ser at Bomull-Lin-garnet er nedsatt - i fjor strikket jeg et skjerf i dette garnet og ble veldig fornøyd, så jeg tror nesten jeg trenger et til... Og jeg er veldig glad i Muskat også...

Rosenvante sa...

Jag blev ju så sur när jag skulle in och handla och fick se att de hade högre priser än vad de skulle och inte tänkte sänka heller. Jag tog faktiskt kontakt med Garnstudio och de gav mig svaret att det skulle gälla alla och att de skulle kontakta den försäljaren. Så är man utsatt för en sådan affär rekomenderar jag att man kontaktar Garnstudio och klagar, rätt ska vara rätt.
Hoppas du lyckas med ditt köp i din affär som du litar på.

The Willow Fairy sa...

Mitt stammställe, Deisy Design ligger överst på listan över Drops Superstores och det är väldigt svårt att misslyckas med köp i den butiken. Det brukar snarare vara allt för lätt att lyckas lite över förväntan...

teresa sa...

Hejsan, är hemma några dagar o tittade in på bloggen.
Tack för din fina utmärkelse o din rara formulering! Men vet du, 30 grader o sol o bad har gjort susen m min dumma rygg så jag har haft det så fint!
Hoppas att solen kommer tillbaka o att du får en lika fin semester! Sköt om dig.

teresa sa...

ps. Vad är en ESD-rock??? ds.