11 juli 2009

Garderobsrensning

Fick ett litet ryck/utbrott. Trött på att aldrig hitta det jag ska i garderoben och att det alltid trillar ut massa saker som jag inte vill använda. Så det blev ett röj.

En hög till vitrysslandsinsamlingen

En hög till modifiering

En hög tillbaka in i garderoben.

Modifieringshögen var ganska liten - tre stickade plagg som skall repas upp och bli nya trevliga saker så småningom.

Två är stickade klänningar som är väldigt fina och trevliga att ha på sig - om man befinner sig på nodpolen mitt i vintern. Har själv aldrig varit på nordpolen, men har för mig att det är ganska kallt där då. Den mesta av min vakna tid tillbringas på jobbet där det är ca 20-22 grader året runt. Där behöver jag dessutom ha en ESD-rock på mig som inte andas något nämnvärt, så jag känner att jag har väldigt liten användning av dessa två klänningar. Garnet skulle göra sig bättre som koftor eller sjalar eller andra utomhusrelaterade plagg.


Det tredje plagget är en kofta, men en kofta som är stickad på tvären och sitter så konstigt att jag får utbrott på den. Ser dock rätt bra ut på Diana (provdockan) men hon får inte behålla den. Passade på att föreviga dem innan jag sätter klorna i dem.

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Har du lugnat ner dig nu? Jag har så där i min garderob också, fast jag har inte riktigt fått det där utbrottet ännu, men lugn det kommer. Visst är det bra när man kan skänka hela och bra grejer vidare till behövande. Jag skänker mycket till Gotlands Katthem och Röda Korset.
Så snygg den lila (eller är den blå) klänningen är och koftan är ju också så snygg, synd att de inte passar för dig längre, men som du skriver bättre att rimpla upp och göra nått man använder så de inte blir garderobsvärmare bara, för det har man ju gott om i alla fall.

Annepålandet sa...

Det føles deilig å renske opp i garderoben! Syns kjolene så fine ut, men det er jo ingen grunn til å fylle opp skapet med klær man ikke bruker. (Og når man har rensket ut, er det jo også bedre plass til noe nytt...!)

The Willow Fairy sa...

Precis ;-)