17 juli 2009

Semester

Nu är det äntligen semester för mig och sambon. 4 långa lata veckor har vi framför oss. Jag vet att de kommer att flyga förbi som vanligt, men det bästa är att i år har vi inte mkt inbokat. Vi har en helg som vi kommer att åka till Skövde på festligheter, men i övrigt ingenting, hela kalendern helt öppen. Vi kan göra precis vad vi vill, när vi känner för det. Underbart. Jag hoppas att det blir några lata dagar vid havet och några riktigt regniga dagar då man kan kura i soffan med stickning och en film/bok. Och givetvis flera dagar där emellan.

Häromdagen kom ett paket med sprillans nya fibrer. Så jag hoppas det blir några dagar framför spinnrocken. Jag har ju lite idéer där också. Det finns tre projekt i kö. Dessa små karameller ska jag lägga fram till lyst en stund medan de bestämmer vad de vill bli...


Stickhjälpen har dragit igång en tävling/utmaning. Hur många Yemen-västar kan vi samla ihop till 31/8. Den som stickar flest får dessutom ett hemligt paket i posten. Ja, det är bara att plocka fram stickorna töser...

Sedan börjar det närma sig 10.000:e besökaren och jag har funderat på en liten utlottning. En liten ledtråd - det blir något stickrelaterat !!! Förvånade.... ? Fler ledtrådar kommer framöver.

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Härligt för dig att du äntligen kommit fram till den här dagen D. Hoppas du får en alldelse härlig och njutningsfull semester. Fånga dagen är väl en bra slogan, att bara få vara och göra vad man vill utan en massa måsten. Nån regning dag får du säkert så du kan sitta inne utan dåligt samvete och pilla med garn odyligt.
Du ligger ju bra till i den utmaningen redan. Ska du göra fler?
Ser att det tickat på ganska bra på räknaren, inte långt kvar nu. Ska bli spännande och se vad du hittar på.

Anna sa...

Så otroligt vackra fibrer och lika fina semesterplaner!
Önskar dig riktigt fina veckor!

fale artut sa...

Så vackra fibrer!
Hoppas att er semester blir lååång och skööön!

sara sa...

hej madicken mjaou!:)

The Willow Fairy sa...

Madicken hälsar tillbaka och säger att hon minsann också ska ha semester snart. Ut på landet och lukta på blommorna minsann.

The Willow Fairy sa...

Rosenvante: Nu har jag börjat på en väst till. Jag köpte ju muskatgarn till en kofta, men jag får inte börja på något nytt innan jag avslutat något annat först, men små västar räknas inte. Så då kan jag ju prova muskatgarnet samtidigt som jag gör lite nytta...

Elisabeth sa...

Väldigt fina fibrer, mindre grönt än vanligt kanske.... Hoppas ni alla inkl Madicken får en fin semester med mycket stickning för dig och mys för Madicken!