19 juli 2009

Bättre?

Jag har röjt i två dagar nu och jag vet inte om det blivit så mkt bättre. Jag hade nästan rent och då bestämde jag mig för att gå igenom garnlagret (beredskapslagret) och då blev det lika stökigt igen, men jag är rätt nöjd ändå, för jag har fått sorterat en hel del och nu ska det bara upp på hyllan igen så kommer det att se väldigt mkt bättre ut, och en hel hög med garner till stickande hjälporganisationer har det också blivit.


Men jag har ju förstås inte lagt hela dagen på att städa. Idag tog vi en tur till Botaniska trots att det såg väldigt grått ut.

Det blev inget regn som tur var. Det var kvalmigt idag, inte jättevarm, men väldigt fuktigt. Vår fuktmätare inne i lägenheten står på 66%.

Till och med duvan tyckte det var svettigt och tog sig ett dopp.


Blommorna lyste som solar emot oss dock och många bilder blev det. Här kommer ett axplock.Yes, äntligen lyckades jag fånga humlan på bild

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Visst är det rofyllt att få gå runt och njuta alla vackra blomster. Vi har tydligen fått det regn som ni hade igår, nu har vi fått 21 mm från kl 15, periodvis vräker det bara ner och ett tag var det riktigt blåsigt också. Fy vilket sommarväder.
Skönt att du ordnat upp efter Madicken nu, men ha nu koll så hon inte ställer till det igen för dig. Räknaren närmar sig, jag är 9818 nu.

Tant Kofta sa...

Snygga blommor!
Härligt med röj, jag ska börja imorgon med mitt "beredskapslager". men jag får alltid en massa roliga idéer när jag håller på.
Hej fr. koftan

The Willow Fairy sa...

Det är därför det tar så lång tid, man blir så inspirerad av alla garnerna och ullen att man har lust att starta minst 10 nya projekt.

Och räknaren rullar på ja. Jag har bestämt hur utlottningen ska gå till, men inte alla detaljer är klara ännu...

Elisabeth sa...

Det blev mycket mer golv att se, passa bara på nu så det inte blir för "neat" (ref. förra kommentaren)! Och omorganisering ger ju ofta inspiration till nya saker. Vilka fina blomfoton, gillade särskild kottarna - även om de tekniskt sätt inte är blommor längre.

The Willow Fairy sa...

Vr inte orolig. skulle det någon gång bli riktigt neat så varar det inte mer än fem minuter

teresa sa...

Åh, jag måste till Botaniska NU...