18 juli 2009

Hmmm...


Någon har stoppat min arbetshörna i en stor låda, skakat om och sedan vält ut sakerna i mitt hörne igen. Så ser det ut i alla fall. Hur ska man kunna vara kreativ här? Hur ska man äns kunna ta sig fram till bordet? Det här duger inte. Det får bli en liten röjning...

9 kommentarer:

Astrid sa...

Fniss..Jag är ialla fall väldigt avis på din provdocka. Själv kom jag hem från semstertrippen och hittade mitt bord i samma skick. Förstår inte vem som varit där, har inte sett det förut.
Mycket, mycket fina yemenvästar du har gjort!

Elisabeth sa...

Enligt en av min makes kollegor är det så att "a neat desk is a sign of a sick mind", så hon tyckte det var bra med lite kaos.... :-)

The Willow Fairy sa...

Då är jag helt otroligt frisk mentalt sett i vart fall. Har annars varit lite orolig för det...

Rosenvante sa...

:D är det Madicken eller din kille som ställer till det för dig??
Visst är det konstigt att det blir så och så fort också. När min gubbe är i Östersund brukar det se ut så där runt mig i soffan. Alla böcker, massa mönster och kassar med garn och en massa nålar och en massa annat också. Fort går det också att fixa till det så eller hur?
Du frågade om hur jag gjorde med västen.
Enklast är väl att ha tre nystan, varje gång man ska byta färg lägger jag den nya tråden jag ska sticka med över (och runt)den föregående tråden, på så vis låser jag trådarna i varandra. Gör man så alltid slipper man glipor mellan färgbytet. Om du inte fattar vad jag menar så säg till.

The Willow Fairy sa...

Det måste vara Madicken som ställt till det (hon brukar få skulden för det mesta...). Och visst går det fort, så fort man vänder ryggen till så är hon där. Om du bara visste vad snabb och stark hon är.

Färgbytet låter som något jag skulle klara av. Ska testa på den jag börjat på nu.

StitchOrDie sa...

hehe, jag känner igen det där. mycket fint, stort rum dock! jag har köksbordet...

The Willow Fairy sa...

Det är rätt skönt att ha ett "skräprum". Det är runt 20 kvadrat och jag har halva och sambon har sin musikstudio i andra halvan. Tur att hans halva är närmast dörren annars hade han aldrig kommit fram till sitt hörne...

Soili sa...

Jag skulle kalla det där rummet för inspirationsrum,inte skräpkammare :)kan det vara garntrollen som varit framme :)

The Willow Fairy sa...

Hmm... garntroll.... hur blidkar man dom?