23 juli 2009

Två till


Och en mössa...

12 kommentarer:

Elisabeth sa...

... när jag såg titeln, trodde jag först det var två lamm till.... Vad duktig du er! Jag håller bara i pågående projekt just nu pga uppsats, men någon gång skall jag också ta tag i sådana väster. De är väldigt fina!

Elisabeth sa...

Eh, mössan var ju också väldigt fin förstås. Och nystanet kommer inta att frysa om trådarna.... :-)

Soili sa...

Jättesöta är dom.Tänk... varje liten väst blir så speciell.Mössan är också jättegullig.
Smart sätt att visa hur mössan ser ut på ett litet huvud.Hihihi...ett nystan :)

Rosenvante sa...

Fattade int först vad Elisabeth menade med nystanet och frysa om trådarna. Såg inte det alls, jag satt och funderade hur du stickat för att få ett sådant mönster. HMMMM tror det är dags för nya brillor igen.....
Nåväl, har du inte semester eller regnar det hela tiden vid dig, hur hinner du????? Jättegulligt är det och som Soili säger, varje liten väst blir så speciell. Undrar hur många vi fått ihop nu?

The Willow Fairy sa...

Jovisst har jag semester - därför gör jag precis vad jag vill och eftersom det faktiskt har regnar en hel del här denna veckan så har det blivit lite stickat också. Idag har det tokregnat hela dagen. Polisen var ute och spärrade av vissa vägar för brunnarbna hann inte svälja allt vattnet.

Anonym sa...

Nu gör jag ett nytt försök att kommentera. Sista gångerna har datorn slängt ut mig från din blogg när jag försökt säga något :-( Lyckos dig som har fått lamm!! Vill åxå ha:-) Söta västar! Och andra bilden på tuppen Lars är bara för läcker. Man kan riktigt känna kammen och hakklappen om man förstorar bilden.
AnJa

Anonym sa...

Aha, Det går tydligen bra när jag skickar som anonym. Tur, jag blev lite rädd att du trodde att jag hade glömt dig :-)
anjson.wordpress.com

Josefine sa...

Åh tack å tack! :)
Jag kommer lägga ut mer information alltefter det ordnar till sig och så. Mitt internet har lagt av hemma, så det tar nog lite längre tid än vad jag trodde att få iordning allt, men det kommer. :)
Jättesöta yemenvästar förresten! :)

The Willow Fairy sa...

Hoppas det inte är fler som har problem att lägga kommentarer. Så jag provar själv med min Google-profil.

Maria sa...

Så fina västar!
Och mössan... hihi, söt fotomodell!
^-^

Bolla sa...

Hallå Majtösen!
Vilken fin blogg du har, och vilka fina grejer du gör! Tänk, vi var ju i Botan på samma dag, vi kanske ses där snart igen? :-) Har du sett mina knappar? Ha det gott hälsar Jenny

Sunna sa...

Vad flitig du är med västarna, mössan blev jättebra