06 juli 2009

Enkelspårig - Vem! Jag!


Varför tror ni det? Bara för att man stickar tre Yemen-västar på en vecka? Hav förtröstan, jag tänker ta itu med min Jungle härnäst.

Men kom ihåg nu... Har ni några små garnsnuttar över så sticka en väst, ett par sockar, en mössa eller något annat som ni tycker känns bra och skänk det till välvilliga människor. Det känns så bra att ge med hjärtat och handen.

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vem är snabb nu då? Jisses vilken fart du har på nålarna. Blir så fint med merlaerat garna. Ka kolla om jag har nått i gömmorna till nästa väst, har bara lite att fixa först.

Olivia sa...

Får jag fråga hur du gör din väst? Jag har läst mönstret men förstår inte hur man ska göra när man kommer upp till axlarna. Man avmaskar ju 22 m och stickar sen den ena axeln men hur ska jag göra med den andra? Ta upp en ny tråd och fortsätta sticka på den också tills bakstycket ska göras? Hjälp tack! ;p

Elisabeth sa...

Fortsätt du bara vara enkelspårig, de är jättefina och värmande både att göra, ge och få. Skulle önska jag var lika produktiv, både med garn, blogg och studier... Jag lovar dock, jag har itne glömt bloggen - har precis iordningsatt alpackakorten....

The Willow Fairy sa...

Olivia - Har lämnat ett svar på din blog
Elisabeth - Det ser jag fram mot.

fale artut sa...

Det var ett jättetrevligt mönster, jag skall göra fler senare. Det är jätteroligt att göra av småsnuttar och ge bort, till kända eller okända. Tack!

The Willow Fairy sa...

Ibland, som när det är närmare 30 i skuggan, behöver man något som går snabbt och inte kräver så mkt tankearbete, att man då både gör av med restgarner och kan glädja andra är bara bonus.

Catarina sa...

Ibland är det så skönt att göra småsaker som man blir klar med...
Klart du får "härmas" med tröjan! Den är riktigt rolig att göra...och framförallt väldigt lätt att sticka. Och så kan man ju med fantasin sätta sin alldeles egna prägel på den:-)

Anonym sa...

Tack så mycket för ditt svar! Har nu börjat som du med att lägga upp 140 maskor och sticka runt istället. Tack!