07 februari 2010

Paket till Stickhjälpen

Nu är jag klar med alla snoddar till småmössorna och även med åkpåsen. Så här kommer lite bilder på det innan det skickas iväg tillsammans med lite annat smått och gott.

Inte mindre än 8 mössor blev det i olika storlekar och garn - allt från minsta storleken i fabel på stickor 2,5 troligen lagom till en nyfödd eller för tidigt född bebis till största storleken på stickor 4mm som troligen räcker till en tvååring
Åkpåsen som gjordes helt efter eget huvud blev inte så pjåkig heller. Stickad i tre aviga, tre räta varv blev den väldigt strechig på längden så det finns lite att växa i. Jag ska försöka få ihop ett mönster på den här innan jag skickar iväg den så att det finns någon möjlighet att göra en till så småningom. På den här bilden ser den lite liten ut i öppningen, men det är dels för att den är längst bort från kameran och dels är öppningen lika strechig som resten av påsen. Har inte provat på varken docka eller bebis så jag hoppas att det fungerar.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

En sådan fin bukett med mössor! Åkpåsen blir säkert också härlig för någon liten att värmas i!

Rosenvante sa...

Oj så du jobbat på. Blir bra med olika storlekar och åkpåsen är ju jättebra grej. Jag ligger efter, har inte gjort nått ännu, fast jag har handlad lite här och där när tillfälle funnits.

The Willow Fairy sa...

Alltid bra att ha lite hemma, man vet aldrig när andan faller på

Soili sa...

Vilken härlig mössblomma.
Den där modellen är super bra.
Bra idé,det där med stickad åkpåse.