14 februari 2010

Kvällsrutin

katter är vanedjur. De har sina dagliga rutiner. Varje kväll denna veckan har vi haft denna rutin...


12 kommentarer:

Rosenvante sa...

Åh, man blir så glad när man ser den där nyfikna, lekfulla och redan full med jaktinstinkt lilla kattungen. Gullan fick nått ryck idag och busade lite inne, och så glad man blir av den där glädjen man får uppleva, tur att det finns kvar lite bus i dem trots att de blir äldre.

Cecilia sa...

Vilka språng, en sådan intensitet! Inte ett ögonblicks tvekan! Åh, så gott att ha en sådan glädjespridare i levet.

Toril sa...

Så söt:)
Klappa henne från mej:)

AnJa sa...

Vilken njutning med en kattunge!!! Min kattdam 9+ brukar nån gång få ett lekryck men strax därpå undrar hon vad som hände och ser helt generad ut :-)

The Willow Fairy sa...

Visst är de för söta när de inser att de har sett allt annat än värdiga ut och försöker släta över detta med ett frenetiskt tvättande av svansen eller tassen eler vad som är närmast...

Elisabeth sa...

Att inte tappa ansikte är viktigt för en katt! Vi har också sådana kvällssessioner, fast eftersom Sebastian är en ganska stor katt är det inte lika gulligt eller mjukt :-) Den lilla damen här är ju bara för söt..... det blir kanske värre den dagen hon börjar gräva inunder täcket!

Sunna sa...

Jag förstår att stickningen får vänta, denna tid är ju så kort, underbara filmer

Madeleine sa...

Underbar liten kisse! Skulle va kul att komma och hälsa på någon gång =) Kram

The Willow Fairy sa...

Säg bara till om du råkar ha vägarna västerut så är vi säkert hemma.

Madeleine sa...

Sv; Ja det kommer säkert att dyka upp några bilder på bloggen så fort som vi har fått ordning på allt! Hur är det med er då? Jag måste säga att jag är lite avis, jag vill också ha en lite pälsboll hemma! ;) Kram

Soili sa...

Visst är dom gulliga,vilken energi hon har,full rulle,skulle vilja ha en själv,men det finns för många ..men..som sätter käppar i vägen.

kristina sa...

såååå gulligt!