26 februari 2010

Hemlispaket nummer 3

Idag stack jag näsan utanför dörren för första gången sedan i måndags. Känner mig som en stor snorboll hela jag (fattar inte varifrån allt snor kommer...). Men kylskåpet behövde fyllas på, Asteria ville ha kycklingbullar i sås - Hills (den enda blötmaten som går an just nu...) OCH jag hade ett paket på posten...

Och vilket härligt paket - GRÖNA merinofibrer, Jenasblå Drops Delight, pärlor och ett långt brev. Jag skriver så sällan brev nu för tiden att jag nog inte skulle komma på något att skriva om. Jag definitivt säga att jag aldrig någonsin hade kunnat gissa vem det var från. Jag fick många ledtrådar i varje paket, men jag vet inte ens om jag sett hennes blogg tidigare. Men nu har jag hittat dit - Tack Helene. Det finns bevisligen många olika garner och även om jag tycker att jag sett och provat det mesta så har Helene lyckats hitta garner som jag visserligen hört talas om, men som jag inte har hunnit prova än - vilket gyllene tillfälle att prova något nytt.

Det många saker jag gillar med dessa olika byten.
- Man får klura och hitta på något till någon man inte känner
- Man hittar nya bloggar och "lär känna" nya människor.
- Man får roliga saker som man aldrig sett/provat förut.

Det hela förgyller tillvaron - precis vad som behövs så här års.

6 kommentarer:

Carola sa...

Mycket trevligt paket :) Det förtjänar du verkligen :)

Och jag håller med om allt du säger om bytena! Jag har haft lite otur på sistone, både paket som skulle ha skickats till mig har kommit bort och nu ett paket som jag har skickat till en annan verkar ha kommit på villovägar. Ligger väl i nån snödriva nånstans ;)

The Willow Fairy sa...

Det är synd när man inte kan lita på posten. Man vill ju inte direkt skriva avsändare på hemlispaketen... och man ska ju inte behöva skicka dem rekommenderade tycker man.

Rosenvante sa...

Vilket härligt paket. Lättade väl upp lite i eländet antar jag.
Se nu till att krya på dig.

The Willow Fairy sa...

Jo nu mår jag allt bättre, orkar ju både blogga och läsa andras bloggar igen. Kopplade bort omvärlden helt i ett par dagar, både mentalt och fysiskt - lock för öronen - allt jag orkade roa mig med var läsning - fick läst ut boken jag höll på med och börjat en ny.

Cecilia sa...

Bli nu inte för ivrig så du blir sämre igen! "Nu är det gott väder ute att vara inne i!"

The Willow Fairy sa...

Var inte orolig - jag är lathetens mästare...