29 januari 2010

Vinnare och efterlysning

Yes!!! Vi har en vinnare - Det mystiska oformliga föremålet ska bli en åkpåse. Som inspiration hade jag denna - Tundra Infant Pod - fast jag hittade på lite eget.

Och vinnaren är - som flera redan listat ut - Elisabeth med bloggen All Goood Things In Life som alltså vinner 1kg väl valda restgarner (ska försöka undvika lila...) Maila mig din adress på thewillowfairy at gmail dot com. Liten förvarning dock - leverans kan dröja lite för jag är som sagt borta över helgen och hade inte räknat med att kora en vinnare förrän på tisdag.

En fråga Elisabeth - Vad var det som gjorde att du kom på det?

Nu till efterlysningen - jag saknar mitt januari-paket kära hemlis. Jag hoppas inget har inträffat och att allt är väl med dig. Du får gärna höra av dig om du skickat något som ev. kommit bort i posten eller om du är sen av någon anledning.

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Tack! Hur jag kom på det? Jo, du hade delat på det, plötsligt liknade den vi hade. Och sedan skulle det till stickhjälpen, altså sannolikt barnrelaterad (jag tänkte nog på kattungesäng ett tag också, men den var liksom lite för lång...). Dock är jag lite nyfiken på om den skall få ärmer (det hade våran) eller om den skall vara en liten pod precis som på teckningen? Färgerna på din var mycket finare!

Jag har inte bråttom med paket jag - jag har ju som nämnd i eget inlägg lite pasteller att jobba med, förra var rosa och nu ljusgult. Du har adressen tror jeg från ullköpet, men jag kan gärma maila en gång till. Vi tar det till veckan!

Äh. Hemlisen. Den kan jag tyvärr inte hjälpa med. Jag hoppas det ordnar sig!!

Förrästen har din blogg blivit en favorit hos maken, han gillar musiken, så den stod öppen här länge :-)

Ha en riktigt fin helg, så hörs vi till veckan!xx E

Tant Kofta sa...

Nu trillade 25öringen ner!
Så kan det vara.
Ha en bra helg.

The Willow Fairy sa...

Han har bra musiksmak din karl, Elisabeth.

Åkpåsen kommer inte att få ärmar utan vara mera som en "pod" att gosa in sig i. Jag stickar tre varv räta och tre aviga så att det blir som resår om man drar i den blir den nära på dubbelt så lång så den kan passa många bebisar och det finns utrymme att växa i den ett tag.

AnJa sa...

Ahaaaa, en åkpåse :-)

Anonym sa...

Hemlisen här - lider av beslutsvånda men börjar närma mig beslut...

The Willow Fairy sa...

Beslutsvånda förstår jag mig på. Drabbades av det när jag skulle shoppa till min hemlis sist med - jag hade allt planerat och så fanns inte det jag hade tänkt mig, så då fick jag ju tänka om - är inte bra på så tvära kast...