26 januari 2010

Hmm - Vad kan detta vara???


Men vad är nu detta? Ytterligare ett nytt projekt - kan inte människan hålla sig till en sak, starta nya stickningar var och varannan kväll på detta viset....

Detta är/ska bli något jag snubblade över härom dagen, jag har inget mönster utan hittar på allt eftersom. Men medan jag satt här och slöstickade (inte s avancerad TV-stickning) så funderade jag på alla mina restgarner...
Jag har för mkt garner i min restgarnskorg (eller korgar för det finns fler gömmor än jag vill medge) och även om jag skulle vilja sticka upp alltihopa till Stickhjälpen så har jag insett att den tiden kommer jag inte att ha förrän jag är pensionär och då kommer mitt garnlager säkert att ha fyllt ett dussin korgar i den takten som det nu förökar sig. Vad gör man då - jo man skänker bort det till någon som behöver det bättre eller till någon som kan hjälpa till att sticka till välgörenhet av något slag.

Så jag tänkte mig en liten tävling...

Den som först gissar vad detta ska bli vinner 1kg blandade restgarner - hela nystan och halva, oanvänt och använt (i gott skick), handspunnet och köpt. Den som vill tävla får ta det som det kommer helt enkelt. Enda vilkoret på denna tävling är att man måste sticka/ha stickat minst en sak till något välgörenhetsprojekt. Och att man gissar rätt förstås. Det kommer att komma fler bilder och ledtrådar innan tävlingen är över. Och över är den när jag är klar med projektet. Man kan gissa flera gånger också om man vill det.

10 kommentarer:

Cecilia sa...

Japp, du har gott om restgarner! :-)
Jag sparar min gissning tills jag fått fler ledtrådar!

Rosenvante sa...

Eftersom man får prova flera gånger gör jag det, jag tror du gör tofflor.

AnJa sa...

Wow, vilken garngömma. Den får gärna flytta till mig :-) Jag tror du gör en väska. Underbara färger är det i alla fall.

AnJa sa...

Men hallå, jag igen. NU ser jag att jag har fått en award från dig. 1000-tack! :-) Nu kom den ju från annat håll åxå för några dagar sedan så jag vet inte om jag klarar att hitta på 7 saker till. Tack snälla i alla fall!!!

The Willow Fairy sa...

Nej - Inga tofflor, ingen väska

fale artut sa...

Hej sötaste Du! Den 3 maj 2009 visar jag ganska bra, om jag får säga det själv, hur jag gör ett flor. Nu har jag en annan kardmaskin, får skriva om den... Det är samma sort, men ny. Jag kör med samma teknik och gillar attt spinna från floret direkt, delar ibland upp det före spinning. Jag lägger på väl tesad ull av den egna, och mindre mängder i taget av den köpta.
Så använder jag ena handen att "släta" till.

Toril sa...

Vad påhittig du är! Tyvärr kan jag inte delta min stickning har inte kommit ut i världen...än..
Allt gott

mc-chick sa...

Du är så generös!!
*skäms lite*

Anonym sa...

Go for it girl! Mera garn åt folket! Jag tror du håller på med en...en...TEHUVA (hihi!).

The Willow Fairy sa...

Generös - nej då det är ett helt själviskt syfte - jag blir av med en hel korg med dåligt samvete...

Och Toril - aldrig för sent att börja. Ett par tofflor till stickhjälpen till exempel räcker lång väg - måttot är som vanligt att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.