17 januari 2010

Ut med julen

Nu är julen helt borta även här. Fast jag saknar de varma mysiga färgerna lite. Detta får duga tills jag hittar något annat som jag fastnar för. Lite musik har det också kommit till. Lätt att stänga av till höger ifall ni inte delar min smak.


Nu har jag blivit så kall av först vädringen som blev nödvändig efter jag råkat bränna lite grejer på spisen... och sedan av att sitta framför datorn, så nu ska jag ägna mig åt detta en stund..

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Mmmm, ett varmt bad med levande ljus! Må du få behålla den sköna värmen en lång härlig söndagskväll!

AnJa sa...

Åh, så härligt med badkar!!! Det är något jag verkligen skulle vilja ha! De enstaka gånger jag bor på hotell försöker jag alltid få ett rum med kar. Kar´n har jag med mig ;-) Hoppas du blev varm inifrån och ut!

Sunna sa...

Åh vad jag vill ha ett badkar

Toril sa...

Ja det badrummet ser inbjudande ut! Jag vill verkligen ha ett badkar..tänker på alla underbara lush-grejer man kan köpa då..
Kram

The Willow Fairy sa...

Farlig frestelse - ska till Lush idag. Ska utnyttja min rabatt som jag samlade på mig före jul. Jag har den fasta intentionen att bara köpa nyttosaker - balsam, shower gel, hårinpackning och sådana basvaror. Om jag klarar det så får jag lov att unna mig något i garnaffären som jag också ska till för att inhandla hemlisgrejer.