30 juni 2009

Yemen-väst


Jag hittade två nystan DenimTweed, mestadels akryl, men även bomull och ull, maskintvättbar vilket är bra vad gäller babykläder. Så jag satte igång igårkväll och idag har det blivit en liten bit. Jag stickar på rundsticka så som Soili hade gjort för ju färre sömmar desto bättre. Nu såg jag att hon hade en annan variant av Yemen-västen som blev som en liten klänning, måste jag testa nästa gång, för jag hoppas att det blir fler gånger. Jag hoppas att fler sätter igång och stickar till någon hjälpande grupp mäniskor. Om inte till Stickhjälpen så kanske til Hjälpstickan eller någon annan lokal förening. Vi som har så mkt bra kan gott hjälpa till lite där man kommer åt.

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Oj, va du jobbat på. I morgon ska jag starta på min blogg tänkte jag, utmaning alltså. Har suttit med två inlägg mellan telefonsamtal och bevattning och vovve promenad i kväll så jag har bara stickat några varv på koftärmen. pust va varmt det är, nu kan det få svalna några grader så man orkar röra sig.

fale artut sa...

YES, jag har börjat på en sådan men inte hunnit gjort vare sig inlägg eller fotat..men imorgon, du, då smäller det!

The Willow Fairy sa...

Vad härligt. Jag har lyckats lockat två personer i alla fall. Hoppas ni får med några till

Soili sa...

Jag är självklart med också.Tror säkert att Stickhjälpen's behov är hur stort som hellst.Dom västar vi gör går ju till barnsjukhus i Lettland(vad jag har förstått)

Maria sa...

Jag gillar självklart denna utmaning ,-)
De västar ni skickar till oss kommer att lämnas till en BB-avdelning som ger gratis vård till fattiga mödrar och deras nyfödda.
Maria / Stickhjälpen