28 juni 2009

Tack snälla söta


Den här fick jag av Rosenvante. Och jag känner precis som hon att det är underbart så snälla och hjälpsamma mäniskor det finns ute i cyberspace. Människor som man aldrig annars skulle ha haft en aning om att de existerade och ännu mindre vad de pysslade med. Det får en verkligen att tro på mänskligheten mitt i alla hemska nyhetsrapporteringar.

Jag skulle gärna skicka denna till Tant Kofta och Fale Artut, men de har redan fått den. Istället går den från mig till ...

... mc-chick som delar inte mindre än fyra av mina intressen - stickning, ull, hojar och katter. Henne har jag dessutom haft förmånen att träffa i verkligheten. En tjej som gillar att ha kul och som har ett härligt skratt.

... Anne på landet som i sin Almanakk delar med sig av livet i sin snöiga skog utanför Oslo. Hon är en fena på grytlappar (och annat) och använder härliga glada färger. Anne var den första som lämnade en kommentar på min blog, så hon har varit med från början.

... Catarina - i hennes krypin finns det plats för alla djur som behöver tak över huvudet och en flaska mjölk mitt i natten. Här måste finnas ett stort hjärta.

... Bohusstickan som trots mkt värk (nästan) aldrig tappat modet utan bryter mot sjukgymnastens stickförbud när suget blir för stort. Hoppas du slipper mer bekymmer.

... Elisabeth som trots en motsträvig symaskin lyckats med konststycket att förvandla en hjälm till hjortkrona och som jag hoppas snart ska bryta sin blogtystnad och berätta hur det var att tova alpacka.

... Garnhumlan som jag tror har skickat något virus till mig och smittat mig med socksjuka om det finns något sådant, för just nu är det mkt sockar på gång i mitt huvud och i verkligheten.

Det finns fler därute som också verkligen förtjänar denna, men dessa är de som jag just nu har i huvudet och i datorn. Hoppas ni alla har en underbar sommar och att det härliga vädret håller i sig ett par månader till.

3 kommentarer:

fale artut sa...

Stort TACK för din tanke!

Tant Kofta sa...

Ett tack från mig också!
hej fr. Koftan

Elisabeth sa...

Och jättetack fråm mig med! Det var min första utmärkelse på bloggen!

Usch, jag har varit usel med bloggandet - värmen, sommarkurs och uppsats får få skulden. Men jag lovar att återkomma närmare helgen, efter handledningsmöte torsdagen. Och smakprov: Det var en supervecka, helt fantastisk!!!