09 juni 2009

Sticka, sticka om och om igen...


Nu har jag stickat och repat upp fyra gånger. Så här långt kom jag senaste gången innan jag bestämde mig för att ringningen var för vid. Denna gången blir det rätt eller så får det vara fel.

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Whow! Snyggt mönster du gör. Är så avis på din provdocka. Hoppas du tycker det blir bra nu då. Jag har inte testat min, så det får bli som det blir nu, och ifall det är för stort ändrar jag senare i stället. Undrar vad (hur långt vi) ska göra i morgon.

Annepålandet sa...

For en vakker farge! Og så kjekt med prøvedokke, det må bli neste bursdagsønske. Jeg prøver på meg selv og håper på rikelig med flaks...

Anonym sa...

Hej gode Fe :-) Vad snyggt det blir! Jag är "bara" inne på min andra omgång. Måste sticka nu så jag kommer 10 cm innan nästa Läxa. Håller med Annepålandet. Här behövs det rikligt med flaks...:-) Men har ni tänkt på vilken Uppochnerkoftefolkrörelse vi har startat!!!

Garnhumlan sa...

Gillar ditt garn jättemycket. Trösten när man håller på med att sticka och repa upp är att man lär sej mycket under tiden.

The Willow Fairy sa...

Provdocka är bra till mkt, prova på, fotografera... men det är aldrig lika bra som att känna på sig själv, känslan är lika viktig som utseendet.

Och visst är det fanstatiskt vilken uppslutning det blivit kring det här projektet. Fascinerande

Elisabeth sa...

Det blev då rikgt snyggt! Men om det är tänkt mer som höstkofta är det kanske bättre med mindre ringning?

The Willow Fairy sa...

Precis, därför är jag nu på (hoppas jag) sista omstickningen. Jag har förhandlat mig till ett tillfälligt uppehåll i stickförbudet i bilen och jag stickade på frukosten och hoppas jag är ikapp igen i kväll när det är dags för nästa klurighet. Kommer att vara borta hela helgen, så jag kommer att halka efter igen...

StitchOrDie sa...

härlig färg och garn! angående diagonal lace sockarna, jag har stickat en annan socka i annat material men då hade jag större stickor och fick således större hål. sen gick jag igenom mönstret med förstoringsglas för att jag skulle göra allt rätt. så tyärr har jag väl egentligen inget svar på det. men så länge du tycker det blir fint ändå, du kan alltid göra ett par till efter de du håller på med nu. trevlig kväll!