29 juni 2009

Liten värld

Det är kul att se hur alla bloggar på något sätt verkar hänga ihop. Man hittar en blog och via den nya bloggen hittar man en andra och sedan en tredje och rätt som det är så ser man att det finns hur många korsreferenser som helst. Jag var inne på Stickhjälpens blogg för att läsa lite mer än att de har utlottning på gång och hittade flera bloggare som även stickar på Koftornas Kofta. På så vis känns blogvärlden både liten och stor samtidigt och alltid lika trivsam.

Och på tal om hjälpstickan - där finns en väldigt enkel och söt "väst" som jag bara måste sticka. Jag är ju ändå inne i en "starta-nya-projekt"-period så varför inte göra något nyttigt och hjälpsamt och litet och sött. Tänk om alla som läser detta också börjar på en Yemen-väst och sedan bloggar om den och alla som läser deras bloggar också börjar på en väst. Tänk vad många västar det skulle kunna bli på en sommar och tänk vad många små bebisar som skulle vara betydligt varmare i vinter tack vare detta.

Sagt och gjort. Jag återkommer, ska bara rota lite i mitt garnlager...

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Visst, det skulle vara kul. Den är ju så lite och lättstickad också. Jag hänger på.

The Willow Fairy sa...

Vad bra att du inte är sur längre.

Anonym sa...

Ja visst är det kul med bloggvärlden! Å så får man en kommentar på sin egen blogg, å så vet man inte vem man fått den av, å så går man till den bloggen och inser att man har läst den i flera månader, å jasså stickar hon åxå koftans kofta :-)

Tant Kofta sa...

Ja visst är "bloggeriet" kul!
Hej fr. Koftan

fale artut sa...

Den västen har jag tittat på förut, NU ska det stickas!

Soili sa...

En jättekul idé tycker jag.
Bloggvärlden är underbar,fast ibland så fastnar man bland bloggarna och helt plötsligt så har det gått flera timmar...hihihi.