17 april 2010

Ta da !

Kort inlägg om nya vardagsrummet. Har röjt i hela lägenheten sedan åtta i morse. Resultat: vardagsrum och sovrum fint - kök och arbetsrum kaos. Stor slänga hög vid dörren, två stora kassar till loppis och ett par grejer till vinden. Men det är en dag i morgon också det blir nog mer.

Vi möblerade om minst tre gånger också innan vi fick det som vi ville, men här är det...

14 kommentarer:

Johanna sa...

Vad fint det blev!

Vi har ett likadant kattorn som er, men vi fick ta bort kojan och "tornet" på översta platån eftersom vår första katt är så stor och inte rymdes nån annanstans. ;-) Lillkatten ligger gärna på de två tornen som är kvar och spanar, hon är så liten fast hon snart är ett år. :-)

Anette sa...

Vad fint det blev tillslut! Vad tycker dom små?
Jag kan tänka mej att dom har haft fullt upp med att inspektera. Det finns väl inga djur som är så nyfikna ;)

The Willow Fairy sa...

Ja jösses vad de har haft att göra idag - det har inte blivit så mkt middagsvila som det brukar, så nu kanske det blir lugnt framåt natten, just nu är det vild jakt på leksaksmus...

Cecilia sa...

Nu är jag riktigt avundsjuk på er! Nytt och fint och röjt! Hoppas ni njuter av detta nu! Enormt läcker tapet den där, jag hade aldrig vågat satsa på den men den är spännande OCH harmonisk...

The Willow Fairy sa...

Jag hade nog inte kunnat tänka mig att ha den i hela rummet, men på en fondvägg kan man ju ta ut svängarna. Resten av rummet är ju rätt lugnt. Men vi saknar lite färg i rummet och funderar på en mörkröd soffa... fast det lär dröja ett tag - vi hinner ändra oss ett par gånger tills dess.

Carola sa...

Huuur otroligt snyggt som helst! Och jag är sååå avis på kattklättermöbeln som ni har skaffat till era kiisar. :) Skulle vilja ha en sån, men har helt enkelt inte plats.

The Willow Fairy sa...

Klätterställningen är verkligen uppskattad - undra hur resten av lägenheten hade sett ut utan den... Ett under att den står pall ibland alltså...

Renée sa...

Väldigt fina tapeter!

Rosenvante sa...

Härligt att ni fått klart och vilket fint resultat. Gillar också fondtapeten. När vi målade om tog jag bort alla tavlor, tyckte inte nån passade till det nya. Tror du jag hittat nya??? nej. Inte ville jag spika heller i det nya, man blir så försiktig när man gjort om. Så jag är imponerad av att ni redan satt upp den stora tavlan. Tycker den ser så bekant ut, men jag får inte grepp om det. Vad är det den föreställer? Jättemaffig är den.

Anonym sa...

Oj vad fint, och mysigt. Skönt att se att det finns nåt annat än vita hem, är så trött på den trenden och alla inredningsmagasin som hyllar "sjukhusmiljön". Mitt hem utgörs av råa timmerväggar och mycket färg, mörkt och mysigt som hos dig. Hurra för alla tanter mot strömmen!

Elisabeth sa...

Det blev superfint! Och husets ägarinna ser också ut att vara väldigt nöjd där hon ligger på toppen av sin tron!

Sunna sa...

Ursnyggt

Iwona sa...

Vackert! Så vackert!

Toril sa...

Ser jättemysigt å inbjudande ut å tryggt på nt vis med den fina fondväggen...:)