06 april 2010

Nya äventyr

Nästa helg bär det av mot varberg och en spinnkurs - spännande. Har varit väldigt spinnsugen ett tag nu, men allt är totalt upp och ner fortfarande - blir eventuellt klart i vardagsrumet nästa måndag (såå trött på det nu) - så jag tar mitt pick och pack eller ull och rock och drar söder ut!

Dubbelt spännande eftersom jag ska träffa Cecilia IRL för första gången. Har jag sett fram mot länge nu - vi bor i samma stad ju... eller i alla fall vintertid - på somrarna har jag förstått att hon helst bor på landet.

Här stickas det lite till och från - Dropssjalen/halsduken är klar så när som på kanten. Funderar på att virka in lite pärlor där ...

Axelvärmaren i eget hitte-på-mönster har tagits upp igen. Stickat om några gånger nu, men nu har jag delat för V-ringning fram och ska snart minska för axlarna.

Grytlappen i tvåändsstickning har kommit en bra bit på väg. Ser ni felet som smugit sig in? Fast det gör mig inte så mkt, det är ju bara en grytlapp. Jag stickar så långt som garnet räcker - då blir den rejält lång och kan även användas som grytunderlägg.

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så mysigt att ni ska träffas. Två av mina favoritbloggare, kan inte gå fel.

Elisabeth sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅ - spinnkurs med Kerstin. Lycko du, som min dotter brukar säga. Och vilken läcker ny bloggdesign!

Carola sa...

Vad fin din blogg är!

Och lite full i skratt blev jag när jag såg att jag sitter och kikar på din blogg samtidigt som du kommenterar på min :)

Jag ska lägga garnnystanet åt sidan till imorgon så får vi se om jag kommer mig för att lägga upp för strumporna, för jag gillar verkligen också färgerna!

Susanne sa...

Det finns nåt på min blogg till dig. Vad roligt med spinnkurs!!

Cecilia sa...

JA! Det är spännande med spinnkurs OCH det ska bli roligt att träffa dig!
När jag tagit mig ur min spetsstickningsfas är det nog tvåändsstickning därnäst...
Härlig, solig kattbild!