22 maj 2010

Utflykt i det gröna

Igår fick tigrarna åka på utflykt. Det är fortfarande lite skrämmande men också väldigt lockande detta nya okända territorium. Efteråt var de så trötta att de somnade på vägen hem i bilen och de hällde sig motvilligt ut ur transportburarna när vi kom hem och sedan tvärsomnade de igen...8 kommentarer:

Anette sa...

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen, Vilka underbara katter du har!!!!! Jag brukar gå tillbaka och kolla bilderna flera gånger. Tror du inte att dom skulle vilja åka till Anneberg på semester? Här är mycket trevligt;)
Ha en skön Pingst!

Anna sa...

Så där underbart utmattade kan nog bara katter och små barn se ut! De verkar ha haft en spännande dag! Och vad skönt att kunna ha sele på dem. Jag har försökt lära vår katt att acceptera det sen han var liten, men han lyckas alltid krångla sig ur den. Om man bara sträcker kopplet och sen ålar runt så mycket man kan åker även den bästa sele av vår slinky...

Rosenvante sa...

Gulliga de är. Kan tänka mig att de är slut och så där mysigt som de sover, det kan man bara inte sluta titta på. Ställer mig ännu och tittar på mina när de ligger så där, så skönt det ser ut och så härligt trygga de är då.

Toril sa...

Ungefär som mina då...de hade premiärturen ute i trädgård häromdagen å när de väl kommer in sover de som små stockar....
Är det ett lantställe ni har? Bara nyfiken i en strut...kram

The Willow Fairy sa...

Utflykten var i mina föräldrarnas trädgård. De vågade sig inte så långt, men det var ett stort äventyr i alla fall..

Renée sa...

Så fina bilder och en underbar trädgård! De måste ju ha haft en alldeles superbra dag! Tänk om alla tog med sig sina katter när dom åker bort. Tror dom behöver se lite annat ibland.
Ha det bäst!

The Willow Fairy sa...

Det är precis så vi tänker. Vi vågar inte ha dem lösa ute, men de är väldigt vana vid att åka bil nu och även att gå i sele så det är lätt att ta dem med och även lättare att lämna bort dem när de behövs kattvakt eftersom de är vana vid miljöombyte.

Paula sa...

Helt underbara bilder. Söta katter.