05 april 2009

Ullig dag


Härlig dag full med ull. Bara en liten miss. Vi började dagen med att köpa kattmat och helt plötsligt bestämde vi oss för att inte åka hemom innan vi begav oss ut på dagens äventyr, så jag fick inte med kameran. När vi kom hem igen och jag skulle leta rätt på kameran upptäckte jag att jag hade haft den i väskan hela tiden.... Så de första bilderna är tagna med mobilen och därför lite suddiga.

Väl hemma igen fanns det en till som var intresserad....

Nu återstår bara en massa tvättande.....


Och sist men inte minst ett försök att lägga upp en liten filmsnutt. Madicken är keligast med ull när ingen ser henne, men jag lyckades få med lite. Tyvärr missade jag att jag höll kameran på högkant så vänd på huvudet eller skärmen om det ser konstigt ut.


5 kommentarer:

fale artut sa...

Oj, så mycket härligt garn det kommer att bli!
Vilken fårras är det?

The Willow Fairy sa...

Glömde skriva att det var finull på närbilden av den ita ullen. Årslammet på bild nr 3 är också ett finullsfår, det andra är lite blandning exakt vad vet jag inte riktigt, men lite texel, lite finull och ev annat.

Elisabeth sa...

Det såg ut som en fantastisk dag! Skulle önska jag också fick vara med om sånt. Och Madicken såg mycket bättre ut - och nöjd. Men tyckte hon inte om kameran?

The Willow Fairy sa...

Madicken kan vara en väldigt självmedveten dam och det är ju lite under hennes värdighet att rulla omkring i ull.....

Monica Hansen sa...

Ja, vad vore livet utan massor av te:)

vilka härliga bilder från fårklipp och ulltvätt, och så mysigt det ser ut att rulla runt i all den goa ullen!