24 april 2009

Packat och klart

Nu är det packat och i morgon bär det av. Jag tror jag drabbats av lätt resfeber. Känns som jag ska i väg en hel vecka utomlands. Eftermiddagen segade sig fram sekund för sekund. Väl hemma hade jag en liten lista att gå igenom - köpa kattsand, diska, vattna blommorna mm. men det var så fint väder att jag tog en kopp med mig ner på gården och Madicken följde så gärna med.

När jag först träffade Madicken var hon rädd och sprang och gömde sig så fort hon hörde kopplet, för det betydde att hon skulle åka bil. Nu kommer hon springande och står stilla och spinner högljutt medan man tar på henne selen.


Allt går så snabbt nu, på gården blommar redan vinbärsbuskarna och pionerna är nästan halvmetern höga. Den här tiden mellan vårdagjämningen och midsommar är min favorittid. Allt sjuder av liv och naturen exploderar av växtkraft.
Helgen ska bli riktigt varm, nästan synd att vara inomhus men det ska bli så kul att gå på kurs och det känns alltid lite lyxigt att bo på hotell. Ska bli så kul!!!

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilken mysig helg du har framför dig. Mina planer var att laga en massa mat som jag brukar när gubben är iväg. Men med de här väder prognoserna blir det nog inget av med det. Lär dig nu mycket och berätta för oss sen när du är tillbaka. Njut nu riktigt när du får bli uppassad på hotell också.

Elisabeth sa...

Lyckost - en helg helg på spinnkurs - inte att det jag har sett av dina garner får mig att förstå varför du behöver kurs :-)

Vi har spinnträff i Uppsala, så det blir lite spinnande på mig med. Ha en jättefin helg!

fale artut sa...

Hoppas att helgen har varit givande!
Men berätta, vad tog du med dig hem från kursen?
Alltid kul att höra!
Kram, och tack för din kommentar!

teresa sa...

VIlken gullig katt.
Hoppas att du hade en fin helg!