26 februari 2009

Utmaning

En utmaning från Knyppeltanten. Visst är det härligt med internet. Man får små inblickar i folks liv som man annars aldrig skulle träffa. Och då och då som nu så dyker det upp nya som man inte visste fanns. Spännande och roligt hela tiden.

Jag ska alltså avslöja inte mindre än 8 stycken sanningar/vanor/ovanor om mig själv...... oj ... i vilken ände ska man börja. Egentligen kan jag ju börja var som, jag är ju rätt ny i bloggvärlden och jag har väl inte avslöjat så mkt om mig själv än.

När det sedan är gjort ska jag utmana 8 nya personer. Det har ju florerat liknande utmaningar, så jag ska försöka pricka in de som inte haft något liknande det senaste veckorna i alla fall.

Så då till mina sanningar.....

1. Jag gillar färger. Grönt är ju favvisen (kanske märks på bloggen här), men även starkt rött blått orange.... Jag tycker om när saker är annat än gråa svart vita beiga..... Jag tycker om människor som vågar sticka ut och klä sig i färger. Man blir pigg av färg, man kan uttrycka sitt humör och personlighet med färgval.

2. Jag älskar att bada. Badbomber, badoljor och annat badrelaterat är en liten vardagslyx som jag älskar, speciellt på vintern.

3. Jag är intresserad av allt lite övernaturligt. Jag är barnsligt förtjust i älvor, häxor, magi, vampyrfilmer mm. Googla på bilder med texten The Willow Fairy så ser ni snart denna bild. Min absoluta Favvis bland Cicely Mary Barker's älvor. De som känner mig förstår varför - för den bilden ärväldigt mkt jag.

4. Jag älskar katter Jag har vuxit upp med katter, hundar, kaniner, marsvin mm, men katter är mitt absoluta favoritdjur. Tillgivna kärleksfulla men självständiga.

5. Jag tittar mkt på TV. Filmer serier faktaprogram. Mkt TV blir det och jag tycker om att spela in allt jag vill se på DVD för att själv kunna bestämma när jag vill titta. Jag vill absolut inte bli en sån som inte kan gå hemifrån vissa tider eller dagar för det finns en serie de följer.

6. Jag är te-beroende. Jag tycker inte om kaffe, men jag är storkonsument av te. Jag dricker det mesta, men hemma är jag petigoch noggrann och vill ha mitt te på mitt vis.

7. Jag är en multitasker. Jag har svårt för att bara titta på TV eller bara surfa eller bara läsa eller bara bada. Allt måste kombineras. Läsa eller sticka i badet, Sticka och titta på TV, Surfa och spinna....... Min sjukgymnast skäller på mig för det - resultatet blir nämligen allt som oftast spänningshuvudvärk.

8. Jag önskar att dygnet hade fler timmar eller att jag vann pengar och kunde ägna mer tid åt det som jag helst vill och mindre åt det jag måste.....

Det var 8 punkter. Mest om vad jag tycker om blev det. Inte så mkt ovanor.

Då till er som jag vill utmana (dvs vill veta mera om). De som blir utmanade skall alltså länka till mig och skriva 8 Sanningar/vanor/ovanor och utmana 8 nya.

mc-chick som sticks
Stickfrossa
Stickor o spån
Garnhumlan
A's ALMANAKK
En till stickblogg
Fasta maskor och lösa funderingar
GARNÄNGELN

Oj vilket långt inlägg och utan en enda bild... tråkigt jag avrundar med något trevligt - En tiger på grönbete


3 kommentarer:

Åsa i Skuttunge sa...

Det var ju intressant att hitta dig här ute i cyberspace - jag får väl lov att anta din utmaning....

fale artut sa...

Rätt intressant att läsa dessa utmaningar, de blir väldigt olika! Härliga fibrer längre ned! Vad skall det bli? Blir de något tillsammans, dvs tvinnat med varandra, eller vad? Oh, det är roligt att spinna!

Annepålandet sa...

Jeg har tatt utfordringen! Har allerede blogget den. Ha en god natt!