20 juni 2010

Utflykt till Grebbestad
Igår sadlade vi våra ystra fålar och satt upp tidigt för att tillsammans med 9 andra hojar ur Prippklubbens mc-sektion ge oss ut på en mestadels fin tur till Grebbestad. Det blev en och annan skur på vägen upp, men jämfört med vår "biltvätts-resa" till Allingsås för ett tag sedan så var det rena barnleken.

Väl framme fick vi en rundtur på Grebbestads byggeri.

Hur smakar egentligen malt - ungefär som nyttiga frukostflingor.


Sedan fick vi provsmaka lite olika ölsorter.


Vädret var lite lynnigt men vi gav oss ut på "trappträning" och blev rikligt belönade med en vidunderlig utsikt. Här syns regnskurarna mot horisonten. Denna befann sig nog ungefär över väderöarna just då.

En härlig helg med god mat, trevliga människor och fina vägar, men jag tror tigrarna var glada att vi var hemma igen...7 kommentarer:

Inga Johansson sa...

Härligt med en mc-tur! Här regnade det så det blev ingen tur.

Cecilia sa...

Härlig utflykt, ser det ut som ni hade! Det är något visst med början av sommaren, allt är liksom nytt och första gången för året!

Anette sa...

Tack för den underbara bilden från Grebbestad, mitt paradis på jorden! I Kämpersvik, som ligger mittemellan Grebbestad och Fjällbacka, har jag tillbringat nästan 25 somrar. Nu är det 20 år sedan, för hur underbart det än är i norra Bohuslän, så inte är det handikappanpassat precis.

Anna sa...

En av de bästa sakerna med sommaren är väl alla utflykter man gör?

Renée sa...

Ser underbart ut!

The Willow Fairy sa...

Det var underbart, kändes som vi hade varit utomlands en vecka när vi kom hem. Jag älskar Bohusläns kust, den är underbart vild och vacker på ett litet kargt vis. På sina håll är det lätt att tänka sig att det varit hav långt in i landet med små öar som sticker upp med branta sidor som störtar sig i havet - mer ju längre upp mot Norge man kommer.

Sunna sa...

Nu började jag längta ännu mer efter semester