09 juni 2010

Tyvärr...

... inget shopping inlägg idag heller. Idag är temat katter...

Man ska vara i saker
Om man får plats eller om det har oanade konsekvenser är inget att bry sig om.


Även i garnaffären gäller det att ligga i...


7 kommentarer:

Renée sa...

HIHIHI!!! Är det din katt i garnhögen? Hoppas ingen tar fel och köper katten för en tia...
Dom är ju så himla söta... Jag ska väl snart se dom där kattungarna igen så då får ni se lite fler urgulliga bilder... Man smälter som smör i solsken!
Ha det bäst!

The Willow Fairy sa...

Katten i garnhögen tillhör garnbutiken. Han och hans mamma - jättesöt liten kisse - hade egentligen sitt tillhåll i en annan del av den halvt kringbyggda ekonomibyggnaden som garnaffären också bor i, men så byggde man kafé i den andra delen och då blev katterna "hemlösa" och flyttade på eget bevåg in i garnbutiken där det nu till och med finns kattlåda jämte disken. Fast egentligen tillhör de ägarna till huset mitt emot - men man får ju så mkt kel i butiken och varmt och mjukt att ligga på regniga dagar som den i måndags :-)

Rosenvante sa...

Man blir bara så glad av bilderna.

Anna sa...

Vad underbart med katter i garnbutiken! Det lockar ju nästan lika mycket som garnerna... Men det där med att sitta och ligga i allt man får plats i (och ibland inte riktigt får plats, men det bryr man sig inte om) känner jag igen... Vill man inte ha en katt i väskan ska man hålla den stängd! :)

Maritas Maskor sa...

Jo jo, ligga i...Det är nog det de är bäst på de små katterna... Våra börjar bli så gamla nu, så de ligger mest och skräpar hela dagarna...
Vilka härliga bilder! Särskilt härligt busig är den med kartongen. vilken busig böj på nacken han har, när han titta ner och väntar på att kompisen ska titta ut...

skruttfia sa...

Haha! Allt som går att sitta i är tydligen fantastisk underhållning. Diskbaljan är väldans poppis härhemma... (så länge det är utan vatten ;3)

Sunna sa...

Titta in till mig och träffa Sigrid, de är lite lika din och min