06 november 2009

Slut på veckan - dags för fredagsmys

Idag har det varit paket frossa - 3 paket och mer därtill

Månadsfibrerna från Spinspiration: Norrsken i glansig Leicester. Den får ligga till sig lite och fundera på vad den vill bli - mössa kanske...Garn och te-paket från Lillan , ett paket som kunde varit två paket - ett garn och te- paket och ett garn och choklad-paket....


Att man kan träffa så rätt - måste vara en konstart. Grönt melerat garn och mer grönt garn och vitt, de två sista i underbart glansig Bambu, kanske blir mer tvåfärgade saker framöver nu när jag kommit över tröskeln. Härligt god Fairtrade-choklad från Anton Berg. Landskapste från Ångermanland. Beskrivningen doftar sommar - hallon, jordgubb, rosenblom och blå malva (fast i köket är doften av ull dominerande), Roibos med citrus och sist men inte minst en liten boll till Madicken - så gulligt och omtänksamt.

Det tredje och sista paketet kom inte med på bild, men det var två kjolar från La Redoute. Har inte provat än, men den ena passar garanterat och den andra är jag nyfiken på.


Men dessa kom med på bild...Favoritglöggen, Grythyttans Skogsglögg, och årsglöggen från Blossa - December är räddad...

Nu ska datorn sättas på uppdatering och jag ska placera mig i soffan...
Trevlig helg på er

8 kommentarer:

fale artut sa...

Vad gillar du glöggarna? Nyfiken är jag som ska bjuda Tomten, mannen, och kanske mig själv...

The Willow Fairy sa...

Skogsglöggen är ett säkert kort till Tomten det är jag rätt säker på, smak av lingon och blåbär. Årsglöggen harsmak av clementin och jag är väl inte så förtjust i det, men har man alla andra årgångar så kan man lika gärna ha denna också. Lite närmare jul ska jag radda upp alla flaskorna...

Cecilia sa...

Glöggflaskorna ser trevliga ut och så anar jag en novemberkaktus i bakgrunden på väg att slå ut! Det är så trevligt med lite rara blommor så här års!

The Willow Fairy sa...

Den novemberkaktusen är mig extra kär. Kommer från min morfars hem ursprungligen. Jag tror de flesta i min släkt har en novemberkaktus efter min morfar, han hade så gröna fingrar. Den blommar flitigt varje höst ochlyser upp i grådasket.

Sunna sa...

vilket härligt fredagsmys, glögg och paket

Lillan sa...

Härligt fredagsmys! Vad roligt att jag prickade så rätt!! Hoppas du får en fortsatt trevlig helg! Massa kramar

Toril sa...

Älskar paket är barnsligt förtjust i det! Å choklad (som jag nu får äta idag för detoxen är slut!) Ha en mysig helg!

Rosenvante sa...

Vilka paket. Blev jätteförtjust i det grönmelerade garnet.
Börjar inse att man ska kanske prova lite andra glögger än de traditionella.